Η Μαρία Πετεβή για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες: «Μου έστελναν μηνύματα άνθρωποι με παρόμοιες ιστορίες»

η-μαρία-πετεβή-για-τον-ρόλο-της-στις-άγρ-1480302

Για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε η Μαρία Πετεβή στις δηλώσεις της που προβήθηκαν σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, η τηλεοπτική Πηνελόπη παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», λίγο πριν από το πολυαναμενόμενο φινάλε της δραματικής σειράς, όπου και αποκάλυψε κάποια μηνύματα που λάμβανε από τηλεθεατές.

Η ιστορία της Πηνελόπης και του ξάδερφου της στη σειρά, Μελέτη, ήταν ένας από τους αποαγορευμένους έρωτες του Διαφανίου και όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, είναι ιστορίες, οι οποίες συμβαίνουν και στην πραγματικότητα.

«Το τέλος των Άγριων Μελισσών είναι το τέλος μιας εποχής. Και με τους συναδέλφους που το έχω συζητήσει, κάπως έτσι αισθανόμαστε. Είμαστε όλοι πάρα πολύ κουρασμένοι, μετά από τρία χρόνια καθημερινό, είναι δύσκολο. Είναι κάπως σοκαριστικό και υπάρχει μια μελαγχολία. Είναι πολύ δύσκολος ο αποχαιρετισμός. Οι Άγριες Μέλισσες μου έδωσαν ακόμα μια οικογένεια, καλλιτεχνική», είπε αρχικά η Μαρία Πετεβή.

Αναφορικά με τον απαγορευμένο έρωτα, αποκάλυψε: «Υπήρχαν αρκετές αντιδράσεις για το ρόλο μου. Κάπως με ξένισε αυτό γιατί ήταν πολύ προσωπικές, λες και ήταν αλήθεια όλο αυτό. Αυτό βέβαια είναι και επιτυχία της σειράς. Μου έστελναν πολλά μηνύματα στα social media άνθρωποι με παρόμοιες ιστορίες και μη επιτρεπτές σχέσεις. Δεν το περίμενα. Απαντούσα “σ ευχαριστώ που μοιράστηκες την ιστορία σου μαζί μου”».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook