Η Μαρία Κίτσου μιλάει για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» | Photo

η-μαρία-κίτσου-μιλάει-για-τον-ρόλο-της-σ-933736

Η Μαρία Κίτσου αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, αφού μετρά δεκάδες «νίκες» και βραβεία στην πορεία της.

Αυτή τη σεζόν, η ταλαντούχα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», μια δουλειά που έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, γεγονός που αποδεικνύεται και από την άρτια πορεία της στους πίνακες της τηλεθέασης. Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real, και μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική επιτυχία που βιώνει.

Οι «Άγριες Μέλισσες» έκλεψαν την παράσταση με το «καλημέρα». Περίμενες ότι θα αγκαλιαζόταν με τόσο θέρμη η σειρά σας;

Με το που πήρα στα χέρια μου τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς ενθουσιάστηκα και ρουφούσα την ιστορία έχοντας λαχτάρα να μάθω τι συμβαίνει παρακάτω…Το ίδιο συμβαίνει και τώρα! Έχει πολλούς άσους η δουλειά αυτή – με πρώτο το δυνατό σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη. Είναι συναρπαστική η ιστορία της, ο τρόπος που εξελίσσει, χτίζει τον μύθο και ο τρόπος που έχει φτιάξει ήρωες που είναι χαρακτήρες λες και έχουν βγει από θεατρικό έργο. Συνήθως στην τηλεόραση οι χαρακτήρες είναι χάρτινοι, επιφανειακοί- εδώ έχουμε να κάνουμε με χαρακτήρες με αίμα.

Με τέτοιο σενάριο, με καπετάνιο τον εξαιρετικό σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο ( αρωγοί του πολύτιμοι οι Σπύρος Μιχαλακόπουλος και Σταμάτης Πατρώνης) και με τόσο γερό καστ που φτιάχτηκε ναι, δεν σου κρύβω πως περίμενα ότι η σειρά θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό που διψά για τέτοιες δουλειές. Είχα αγωνία, όλοι είχαμε, αλλά από την άλλη γνώριζα πως καταθέτοντας ψυχή δεν μπορείς παρά να αγγίξεις και την ψυχή.

Βλέπουμε μια λέαινα, μια λιονταρίνα Μαρία.

Είμαι και λιονταρίνα στο ζώδιο, όπως ξέρεις και εσύ λιοντάρι μου, και ναι, ακριβώς επειδή θέλει να προστατέψει τις αδελφές της γίνεται λέαιανα και σηκώνει ένα τείχος προσπαθώντας να κρατήσει μακριά όλους όσους βλέπει ως απειλή. Λάτρεψα αυτή την ηρωίδα από την ώρα που διάβασα το σενάριο.

Το πλατύ κοινό σε γνώρισε στη θεϊκή σειρά «Καρυωτάκης» ως Μαρία Πολυδούρη. Απείχες μετά από αυτή τηλεοπτικά, γιατί;

Ήταν μια σπουδαία δουλειά αυτή και ήθελα κάτι ξεχωριστό για να επανέλθω – πέρα από κάποια επεισόδια που έκανα με τον Πάνο Κοκκινόπουλο. Δεν ήθελα να κάνω εκπτώσεις, άσε που είχα ρίξει όλο το βάρος μου στο θέατρο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι αν δεν το πιστεύω, όπως πιστεύω τις «Μέλισσες».

Στη σειρά ντύθηκες νύφη, στη ζωή πότε;

Κάνω… πρόβα νυφικού τώρα και όταν έρθει η ώρα, βλέπουμε.

Μοιάζεις πολύ ευτυχισμένη πλάι στον Μίνωα Μάτσα. Και από κοντά που σας είδα μαζί, διαπιστώνω δύο πολύ ερωτευμένα πλάσματα.

Δεν μου αρέσει να μιλώ για όσα ζω, αλλά για όσα παίζω στο θέατρο και την τηλεόραση αλλά ναι, είμαι πολύ ευτυχισμένη πλάι του και απολαμβάνω την τόσο δυνατή σχέση μας.

Άρα, φαντάζεσαι τον εαυτό σου νύφη στο πλευρό του. Σε ένα γάμο μακριά από κάμερες υποθέτω.

Ε, ναι όταν γίνει θα είναι για εμάς και τους φίλους μας. Θα είναι ένας γάμος alternative…εναλλακτικός. Μην με αγχώνεις τώρα με αυτά. Πού να ψάχνεις νυφικά, πού να τα ετοιμάζεις όλα αυτά; Για την ώρα με είδατε νύφη στην τηλεόραση! Σε φιλώ και επιστρέφω στα γυρίσματα και στην Ελένη μου.

Πηγή: govastileto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook