Η Μαρέβα Μητσοτάκη βάζει την ποδιά, ζυμώνει και φουρνίζει παραδοσιακές πίτες | Photos

η-μαρέβα-μητσοτάκη-βάζει-την-ποδιά-ζυμ-919624

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Μαρέβα Μητσοτάκη, με αφορμή τα αποψινά εγκαίνια της ΔΕΘ. Η κα Μητσοτάκη συνοδεύει τον Πρωθυπουργό, ωστόσο πραγματοποίησε και μία επίσκεψη στον Γυναικείο Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου.

Εκεί, συνομίλησε με τις γυναίκες που συμμετέχουν η κάθε μία με τον δικό της τρόπο στην δημιουργία των παραδοσιακών προϊόντων που φτιάχνει και διαθέτει ο Συνεταιρισμός στην αγορά (γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, ζυμαρικά κ.ά)

Μάλιστα η κα Μητσοτάκη δεν έμεινε μόνο στην συζήτηση. Μπήκε στο εργαστήριο του συνεταιρισμού, έβαλε την ποδιά της, ζύμωσε και φούρνισε τα χειροποίητα φύλλα πίτας περέκ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβασε με το εξής σχόλιο:

«Από το 1999 ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και το έργο της πρεσβυτέρας που Δέσποινας Ιωαννίδου συνέβαλαν στην τοπική ανάπτυξη του χωριού και στην δημιουργία σημείου αναφοράς για την πρότυπη λειτουργία για τον γυναικείο συνεταιριστικό κλάδο. Παράδειγμα προς μίμηση! Τους ευχαριστώ θερμά που με δέχτηκαν»

zarpanews.gr

3 thoughts on “Η Μαρέβα Μητσοτάκη βάζει την ποδιά, ζυμώνει και φουρνίζει παραδοσιακές πίτες | Photos

  1. Στερεοτυπα ποια στερεοτυπα εδώ μιλαμε για σόου για εσωτερικη καταναλωση για τον λαουτζικο….από τις Τράπεζες στο ανοιγμα φύλλου…..αυτο είναι σόου…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook