Η Madonna σταματά την περιοδεία της λόγω κορονoϊού

η-madonna-σταματά-την-περιοδεία-της-λόγω-κορο-1010593

Η Madame X Tour της Madonna τελειώνει απότομα λόγω νέων περιορισμών στις δημόσιες συγκεντρώσεις που εφαρμόστηκαν στη Γαλλία εν μέσω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

«Μετά από επίσημη ειδοποίηση από το Γραφείο της Αστυνομίας το πρωί με την οποία απαγορεύει όλα τα γεγονότα με συμμετοχή ακροατηρίων άνω των 1000 ατόμων, η Live Nation εκφράζει τη λύπη της που ανακοινώνει ότι οι τελευταίες δύο συναυλίες Madame X που είχαν προγραμματιστεί πριν από τις 10 Μαρτίου και 11 Μαρτίου υποχρεωτικά ακυρώνονται», αναφέρει η ανακοίνωση στο site της Madonna.

Η τραγουδίστρια είχε ακυρώσει δύο ακόμη συναυλίες στις 1 Μαρτίου και στις 7 Μαρτίου εξαιτίας τραυματισμών.

Οι δύο συναυλίες που ακυρώθηκαν ήταν οι τελευταίες προγραμματισμένες στάσεις της Madame X Tour. Συγκεντρώσεις άνω των 1.000 ατόμων απαγορεύθηκαν στη Γαλλία προκειμένου να ανακοπεί η εξάπλωση του κορονοϊού, ανακοίνωσε χθες, ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν στο τέλος της συνεδρίασης του Συμβουλίου Άμυνας που διήρκησε περισσότερες από δύο ώρες στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων.

«Σε εθνικό επίπεδο, απαγορεύονται όλες οι συγκεντρώσεις στις οποίες οι συμμετέχοντες θα ξεπερνούν τους 1.000. Οι νομάρχες, τα υπουργεία θα καταρτίσουν έναν κατάλογο εκδηλώσεων που θεωρούνται χρήσιμες για τη ζωή της χώρας: οι διαδηλώσεις θα αποτελέσουν μέρος αυτού, όπως και οι διαγωνισμοί και η χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών», είπε.

Μέχρι σήμερα, οι συγκεντρώσεις άνω των 5.000 ατόμων είχαν απαγορευτεί έως τα μέσα Απριλίου.

Πηγή: govastileto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook