Η μάχη του τηλεκοντρόλ: Αυτά είναι τα πλάνα των καναλιών για το καλοκαίρι και τη νέα σεζόν

η-μάχη-του-τηλεκοντρόλ-αυτά-είναι-τα-πλ-1048829

Είναι η εποχή που τα κανάλια τα… βάζουν κάτω και καταστρώνουν τα σχέδιά τους για τις παραγωγές που θα προβληθούν την καλοκαιρινή σεζόν, αλλά κυρίως την νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

O Alpha τη νέα τηλεοπτική περίοδο θα εστιάσει στη γυ­ναίκα, γι’ αυτό και ετοιμά­ζει ένα όμορφο… μπουκέτο από τηλεπαρουσιάστριες.

Σύμφωνα με πληροφο­ρίες, στη θέση της Ελένης Μενεγάκη θα δούμε τη Βάσω Λασκαράκη. Η γλυκιά ηθοποιός έπειτα από το σίριαλ «Έρωτας μετά» θα επιχειρήσει το πρώτο της βήμα στην παρουσίαση: μια ψυχαγωγική εκπομπή με κεντρικό άξονα τη γυναίκα εργα­ζόμενη, μητέρα και σύ­ζυγο, ρόλους που έχει και η ίδια στη ζωή της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα συνεχίσει ακάθεκτη με το «Happy Day στον Alpha» στην πρωινή ζώνη, ενώ ενισχύονται οι φήμες που θέ­λουν την Ελεονώρα Μελέτη να παίρνει τη… σκυτάλη κά­θε μεσημέρι με μια κοινω­νική εκπομπή, κρατώντας παράλληλα και το late nigh show της «Μεσάνυχτα».

Η Αντελίνα Βαρθακούρη θα συνεχίσει να «Χτυπά το κουδούνι» και την επόμε­νη σεζόν, αφού κερδίσει φυσικά τις καρ­διές των τηλεθεατών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.Η Ναταλία Γερμανού θα βρί­σκεται πάλι στο τιμόνι της εκπο­μπής «Καλύτερα δε γίνε­ται!», κα­θώς είναι η απόλυ­τη νική­τρια της μεσημεριανής ζώ­νης του Σαββατοκύρια­κου. Στη θέση του, στην πρωι­νή ζώνη του Σαββατοκύριακου, παρα­μένει και ο Νί­κος Μάνεσης, μια και κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης, όπως επίσης ο σεφ Ακης Πετρετζίκης, αφού οι νοικοκυ­ρές χωρίς αυτόν δεν κάνουν. Το μεγάλο στοίχημα του σταθμού στη βραδινή ζώ­νη δεν είναι άλ­λο από το reality «The Bachelor», του οποίου την παρουσίαση λέγε­ται πως θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σταθερή στη θέση της θα μείνει και η σειρά- διαμάντι «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Τέλος, στο τιμόνι του δελτίου ειδήσεων ο Alpha φι­λοδοξεί να κρατήσει τον Αντώνη Σρόιτερ.

Στον ΑΝΤ1 ο Τζόρτζης Ποφάντης έφτιαξε φέτος ένα πολύ δυνατό πρόγραμμά κερδίζοντας τον ανταγωνισμό με τις «Άγριες μέλισσες».

Έτσι, πέρα από τη «Φάρ­μα» , ένα ριάλιτι που λέγεται ότι θα επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι και τούτη τη φο­ρά με διάσημους να φτιά­χνουν μποστάνια και να αρ­μέγουν αγελάδες, όλο το άλ­λο πρόγραμμα θα είναι σχε­δόν το ίδιο με φέτος.

Πρόσφατη προσθήκη στο δυναμικό του σταθμού, ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποί­ος, όπως αναφέρουν οι πρώ­τες πληροφορίες, θα πρω­τοστατήσει σε μια παραγω­γή με στοιχεία reality. Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Παπαδάκης θα μας καλημερίζει με ενημέρωση και η Φαίη Σκορδά με ψυχαγωγία, ενώ τα απογεύματα η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Rouk Zouk» και η Μαρία Μπεκατώρου με το «Still standing» θα βρίσκονται στους δέκτες μας.

Οσον αφορά το «Your Face Sounds Familiar» θα συ­νεχίσει και την επόμενη σεζόν με τους ίδιους συμμετέχοντες. Επίσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συνεχίσει κι αυτός το «The 2night show» του «Γυναίκα χωρίς όνομα», «Μην ψαρώνεις», «Αν ήμουν πλούσιος» και «Πέτα τη φριτέζα» ολοκληρώνονται φέτος.

Ωστόσο, η μυθοπλασία θα υπάρχει και την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1. Μια και­νούργια καθημερινή σειρά, βασισμένη σε γαλλικό σε­νάριο και με νέα πρόσωπα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα κάνει την εμφάνισή της στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, η οποία θα έχει την υπο­γραφή της Μαρίας Γεωργιάδου. Ο ΑΝΤ1 θα συνεργαστεί επίσης με τους δημιουργούς της «Φριτέζας». Όσο για τις «Αγριες μέλισσες», θα ολοκληρώσουν τον πρώτο κύκλο τους την επόμενη σεζόν, κοντά στα Χριστούγεννα, και θα ξεκι­νήσουν τον δεύτερο από το νέο έτος.

Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς θα παραμείνουν στο καστ, ακόμη και ο Γιάννης Στάνκογλου. Τέλος, στο δυναμικό του σταθμού πα­ραμένουν ακόμη ο Νίκος Χατζηνικολάου αλλά και οι «Πρωινοί τύποι» Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης.

Open tv

Στο Open πολλά θα αλλάξουν στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση. Στη θέση της, ωστόσο, παραμέ­νει σίγουρα (με νέο διετές συμβό­λαιο) η Κατερίνα Καινούργιου, φιλοδοξώντας να συνεχίσει τη φετινή επιτυχία. Το ίδιο θα ισχύσει κατά πάσα πιθανότητα και για τη Σίσσυ Χρηστίδου στο πρωινό του Σαβ­βατοκύριακου. Μετά τη δυνατή επι­τυχία της σειράς «Το κόκκινο ποτάμι», το Open θέλει να δώσει ξανά το «παρών» και στη μυθοπλασία με μια σοβαρή παραγω­γή, γι’ αυτό θα συνομιλήσει ξα­νά με τον Μανούσο Μανουσάκη. Η πολυαναμενόμενη επιστρο­φή της Βίκυς Χατζηβασιλείου με μια εκπομπή που θυμίζει το «Πά­με πακέτο» συμπεριλαμβάνεται στα ατού του σταθμού για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σταθερές αξίες για τον κα­νάλι θεωρούνται επίσης το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Σαββατοκύρια­κου με τη Φαίη Μαυραγάνη, αλλά και η πρωι­νή ενημερωτική εκπομπή με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

To «MasterChef» και to «Greece’s Next Top Model» θα σύρουν και τη νέα σεζόν το άρμα του προγράμματος του Star, αφού την επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. To «GNTM», μάλιστα, θα γίνει… unisex από το επόμενο φθινόπωρο, δηλαδή θα διαγωνιστούν σε αυτό και γυναίκες και άντρες.

To reality μοντέλων αρχίζει ακροάσεις σε πολύ λίγο καιρό και μαζί του θα περάσουν οι τηλεθεατές του Star τα βράδια του φθινοπώρου. Όσο για τα κε­νά που άφησαν πίσω τους φεύγοντας από το πρότζεκτ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή και η Έλενα Χριστοπούλου στον ρόλο της coach των φιλό­δοξων μοντέλων, οι άνθρωποι της παρα­γωγής έχουν κάνα ήδη κάποιες κρούσεις συνεργασίας προκειμένου να τα καλύψουν.

Επαφές γίνονται με το διεθνές top model Ροζάνα Γεωργίου, αλλά και με τη Δούκισσα Νο­μικού – με την τελευταία όμως όχι απαραίτητα για το «GNTM». Το σίγουρο είναι πως ο δεύτερος κύκλος του ταξιδιωτικού reality «Globetrotters» και το νέο «Dancing with the the stars», για το οποίο ο σταθμός έχει πλέον τα δικαιώματα για την ηροβολή του, δεν θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα το πρώτο μισό της νέας σεζόν. Ισως, όμως, να τα δούμε στο δεύτερο μισό.

Φυσικά, συνεχίζονται οι εκπομπές «Στη φωλιά των Κου Κου», «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τα τηλεπαιχνίδια «Shopping Star» και «Τροχός της τύχης». Στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού παραμένει η Μάρα Ζαχαρέα

Ο Σκάι από την αρχή της νέας σεζόν θα λανσάρει το «Big Brother» με τον Χάρη Βαρθακούρη, το οποίο… έφαγε η πανδημία. Η παραγωγή κόστισε χρυσά­φι και το φθινόπωρο θα βγει on air ο… κόσμος να χαλά­σει! Συζητήσεις γίνονται όμως και για την επιστροφή του reality επιβίωσης «Survivor», πιθανότατα για το δεύτερο μισό της σεζόν. Το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο θα συνεχιστεί, ενώ στο πρόγραμ­μα του καναλιού θα υπάρχει σίγουρα και ένα μουσικό σόου, το οποίο μπορεί να είναι το «The Voice», μπορεί και το φρέσκο The Masked Singer, με οικοδεσπότη τον Σάκη Ρουβά. Η Τατιάνα Στεφανίδου -ως γνωστόν- αποχωρεί από το κανάλι, ενώ σε ό,τι αφορά τη μυθοπλασία ο σταθμός θα συνεχίσει από το φθινόπωρο με τον νέο κύκλο επεισοδί­ων της σειράς «8 λέξεις» των Ανδρέα Γεωρ­γίου και Κούλλη Νικολάου.

Στη σειρά θα εισβάλουν από τη νέα τηλε­οπτική σεζόν οι Στέφανος Μιχαήλ και Νίκος Πολυδερόπουλος. Τέλος, από Σεπτέμβριο θα δούμε ξανά και το «My Style Rocks», πιθανότατα με αλλαγές στα πρόσωπα, αφού – -όπως ακούγεται- θα πάρουν μέρος και άντρες με ωραίο στιλ στο reality. Στο δελ­τίο ειδήσεων του σταθμού παραμένει η Σία Κοσιώνη

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook