Η «μάχη» της τηλεθέασης – Πως τα πήγαν οι σειρές απέναντι στο GNTM

Μεγάλη μάχη στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης το βράδυ της Δευτέρας καθώς απέναντι στον οδοστρωτήρα GNTM 2 βρέθηκαν και οι «8 λέξεις» αλλά και οι νέες σειρές «Αν ήμουν πλούσιος», και «Έρωτας μετά…» σε ΑΝΤ1 και Alpha, αντίστοιχα.

Το reality του Star κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση με χαρακτηριστική άνεση σημειώνοντας τηλεθέαση 25,2%. Το επεισόδιο του GNTM 2, που είχε αρκετά νεύρα, σημείωσε σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen και με βάση τις πρώτες πρωινές εκτιμήσεις ως και 30% προς το τέλος της προβολής του το βράδυ της Δευτέρας. Η μεγάλη έκπληξη στις 21:00 το βράδυ ωστόσο ήρθε από τον ΑΝΤ1, που κέρδισε την πρώτη μάχη τηλεθέασης με την κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος». Το ελληνικό σήριαλ συγκέντρωσε 20% και βρέθηκε πρώτο στη ζώνη προβολής του.

Την ίδια ώρα η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις» υποχωρούσε στο 11,7% αδυνατώντας να κερδίσει την προτίμηση τηλεοπτικού κοινού τόσο απέναντι στην κωμωδία του ΑΝΤ1, όσο φυσικά και λίγο αργότερα απέναντι στο GNTM 2. Τέλος, η νέα δραματική σειρά του Alpha η οποία παρεμπιπτόντως συγκέντρωσε ιδιαίτερα θετικά σχόλια στο twitter, έκανε πρεμιέρα με μία μάλλον χλιαρή, αν και όχι άσχημη επίδοση στους πίνακες τηλεθέασης. Η σειρά «Ερωτας μετά» σημείωσε 16,1% κρατώντας ένα αξιοπρεπές ποσοστό τηλεθέασης για τον Alpha απέναντι από το GNTM 2.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ