Η Λυδία Κατσανικάκη από την πασαρέλα στον κινηματογράφο – Σε ποια ταινία θα παίξει η όμορφη Χανιώτισσα

η-λυδία-κατσανικάκη-από-την-πασαρέλα-σ-953592

Μπορεί η Λυδία Κατσανικάκη να αποχώρησε νωρίς από το GNTM, ωστόσο φαίνεται πως πολύ γρήγορα βρήκε ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Η όμορφη Χανιώτισσα είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας πριν από περίπου έναν μήνα, αφού οι δικές της λήψεις στη φωτογράφιση ήταν οι χειρότερες σε σύγκριση με τις υπόλοιπες κοπέλες. Η Λυδία Κατσανικάκη διαφώνησε με την άποψη των κριτών, αφού πίστευε ότι ήταν άδικη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξεκάθαρα άδικη η αποχώρηση μου. Άλλα κορίτσια είχαν τρεις ευκαιρίες και μένουν ξανά, εγώ δεν είχα καμία ευκαιρία και με μια λάθος πόζα με διώξανε. Θα το κρίνει ο κόσμος αν ήταν σωστό».

GNTM: Η Λυδία Κατσανικάκη θα παίξει σε ταινία

Αφού αποχώρησε από το σπίτι του GNTM, η Λυδία κυνήγησε το όνειρό της και πολύ σύντομα την είδαμε να ανεβαίνει στην πασαρέλα της επίδειξης του οίκου Nikos-Takis που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο πλαίσιο της 26ης AXDW. Τώρα, όμως, αποφάσισε να ασχοληθεί και με κάτι διαφορετικό από το χώρο της μόδας και κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Η πρώην παίκτρια του GNTM ετοιμάζεται να κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την ταινία μικρού μήκους, «Σύγχρονες Αφροδίτες» του Δημήτρη Σταυρόπουλου που έχει ήδη προβληθεί σε φεστιβαλικές διοργανώσεις του εξωτερικού. Μάλιστα, πρόσφατα η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από την αφίσα της ταινία, η οποία έχει πάνω το όνομά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

????? Οι «Σύγχρονες Αφροδίτες» ξεκίνησαν το ταξίδι τους με δυο συμμετοχές σε διεθνή Φεστιβάλ. Η επίσημη Ελληνική πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο TISFF… επόμενη στάση στην αγαπημένη μας Κύπρο στο CYIFF. Καλή μας συνέχεια!!!❤️ The short film «Later Aphrodites» began their journey with two entries to international festivals. The official Greek premiere of the film took place at TISFF … next stop in our beloved Cyprus at CYIFF. Good luck !!!❤️ http://cyiff.cineartfestival.eu/en/later-aphrodites-demeter-stavropoulos-greece-2019-16/ https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=Zca6qehuSx8

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lydia Katsanikaki (@lydiakatsanikaki) στις

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook