Η λακκούβα στα Χανιά που θα γίνει… «πισίνα» με τις πρώτες βροχές | Photos

η-λακκούβα-στα-χανιά-που-θα-γίνει-πισ-910338

Αδιαφορία και κωλυσιεργία των αρμοδίων που μπορεί να αποβεί μοιραία, ενώ ήδη προκαλεί υλικές ζημιές που κοστίζουν πολλά σε άτυχους οδηγούς που τυχαίνει να περνούν από το μέρος.

Η λακκούβα που βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου μπροστά από τον υποσταθμό της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα, φαίνεται πως παίρνει -κυριολεκτικά- ολοένα και πιο μεγάλες διαστάσεις, αφού όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, φτάνει σχεδόν σε όλο το μήκος της ασφάλτου.

Κάτοικοι και δραστηριοποιούμενοι στην περιοχή καταγγέλλουν ότι έχουν επανειλημμένα ενοχλήσει τις αρμόδιες αρχές για να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος, ωστόσο η κατάσταση παραμένει ως φαίνεται τους τελευταίους μήνες.

Στο σημείο παρότι δεν είναι κεντρικός δρόμος, περνούν καθημερινά δεκάδες οχήματα και κυρίως μεγάλου φόρτου, επιδεινώνοντας ακόμα περισσότερο το ήδη επιβαρυμένο έρεισμα ενώ από τύχη δεν έχει σημειωθεί ακόμα κάποιο σοβαρό ατύχημα. Παρόλαυτά οι οδηγοί που δεν είναι υποψιασμένοι για το επικίνδυνο σημείο, πέφτουν θύματα της λακκούβας με αποτέλεσμα να φθείρουν τα οχήματά τους.

Μάλιστα, στο σημείο εκτελούνται καθημερινά και οι μεταφορές υποψήφιων οδηγών στο ΚΕΘΕΥΟ, για τα απαραίτητα μαθήματα οδήγησης. Σε ωραίες συνθήκες βγαίνουν στους δρόμους οι νέοι οδηγοί, με κίνητρο για ασφαλή οδήγηση…

zarpanews.gr

One thought on “Η λακκούβα στα Χανιά που θα γίνει… «πισίνα» με τις πρώτες βροχές | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook