Η Κρητικιά Μαργαρίτα Καινουργιάκη στην Εθνική ομάδα ρυθμικής γυμναστικής

η-κρητικιά-μαργαρίτα-καινουργιάκη-στ-1394823

Μια μεγάλη επιτυχία για την Κρήτη και το Σωματείο «ΗΡΑ»

Μια μεγάλη επιτυχία ήρθε για το ΗΡΑ καθώς η αθλήτρια του Συλλόγου Μαργαρίτα Καινουργιάκη χαρακτηρίστηκε ως επίλεκτη της Εθνικής Ομάδας ρυθμικής γυμναστικής μετά από εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής και έγκριση του ΔΣ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Η ευχάριστη αυτή είδηση νέο αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής στην Κρήτη, καθώς είναι από τις μοναδικές αθλήτριες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να επιλεγούν από όλη την Ελλάδα.

Αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση και αναγνώριση για την σκληρή καθημερινή δουλειά, την πειθαρχία και την αφοσίωση της αθλήτριας και των προπονητριών μας αλλά και την ενθάρρυνση στη συνέχιση του έργου μας.

Καταδεικνύει ότι η Ρυθμική Γυμναστική στο Ηράκλειο Κρήτης ανθίζει όλο και περισσότερο, ανεβαίνει σε υψηλότερο επίπεδο, ενώ παράλληλα κρύβει πολλά ταλέντα και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Κανάκης και το ΔΣ του ΗΡΑ συγχαίρει την Μαργαρίτα μας, τις προπονήτριές της καθώς και τους υπέροχους γονείς της που είναι συνέχεια δίπλα της και στηρίζουν την προσπάθειά της, τονίζοντας ότι αυτό είναι μόνο η αρχή.

Η Μαργαρίτα Καινουργιακη, με τις προπονήτριές της Γωγώ Ανταλουδάκη (αριστερά) και Φρόσω Λεωνίδου (δεξιά)

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook