Η Κρήτη στους δημοφιλέστερους προορισμούς των Βρετανών για το καλοκαίρι

η-κρήτη-στους-δημοφιλέστερους-προορι-896142

Η Κρήτη είναι ανάμεσα στους δημοφιλέστερους κοντινούς προορισμούς που επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι πελάτες του βρετανικού τουριστικού γραφείου Travel Counselors, με έδρα στο Μάντσεστερ.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι η μέση δαπάνη των ταξιδιωτών της το Μάρτιο παρουσιάζει αύξηση 20% έναντι των αντίστοιχων επιπέδων του 2019, με περισσότερους ταξιδιώτες να αναβαθμίζουν τα ταξίδια τους.

Επιπλέον, πολλοί πελάτες της κάνουν κράτηση διακοπών με μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο από την ημερομηνία αναχώρησης.

Επίσης, η Travel Counsellors κατέγραψε αυτό το Μάρτιο τις καλύτερες πωλήσεις της τελευταίας διετίας, έχοντας εισπράξει 60 εκατ. λίρες για αναχωρήσεις για το 2023, αυξημένες κατά 63% έναντι των αντίστοιχων επιπέδων του 2019 για αναχωρήσεις το 2020.

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για κρατήσεις τελευταίας στιγμής για το Πάσχα είναι το Ντουμπάι, η Τενερίφη, η Νέα Υόρκη και η Γαλλία, ενώ η Ρώμη και η Βαρκελώνη είναι δημοφιλείς για αναχωρήσεις το Μάιο.

Η Travel Counsellors καταγράφει επίσης αυξημένες κρατήσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων, με το 15% του συνόλου των κρατήσεων από την έναρξη της χρονιάς να αφορά αποδράσεις τη χειμερινή σεζόν 2022/23.

tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook