«Η Κρήτη μου»: Σε λαμπρή εκδήλωση στα Χανιά παρουσιάστηκε το βιβλίο του Βασίλη Καλλίδη | Photos

Παρουσιάστηκε σε μία λαμπρή εκδήλωση στον Ιστοπλοϊκό Όμιλο Χανίων το βιβλίο του Σεφ Βασίλη Καλλίδη «Η Κρήτη μου», το βράδυ της Παρασκευής.

Το παρών έδωσε πλήθος Χανιωτών και προσωπικοτήτων, ενώ στην εκδήλωση σερβιρίστηκαν πιάτα από τις συνταγές του βιβλίου, προσφορά από τις εθελόντριες του «Ορίζοντα» και την εθελοντική ομάδα «Γειτόνισσες Χαλέπας», υπό την επιμέλεια του Σεφ. Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί οτι με την αγορά του βιβλίου στηρίζεται ο σύλλογος «Ορίζοντας» στην μάχη κατά του καρκίνου.

Την εκδήλωση συντόνιζε η Γωγώ Καλληδονάκη, ενώ η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από την εκπαιδευτικό – φιλόλογο Ανδρονίκη Κοκοτσάκη. Καλεσμένοι να μιλήσουν για το βιβλίο ήταν οι οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Νίκος Παπαδάκης και Νάνσυ Παραδεισανού.Λίγα λόγια για το βιβλίο…..

«Ένα υπέροχο ταξίδι στον απολαυστικό κόσμο των κρητικών γεύσεων…μία μοναδική, ξεχωριστή περιήγηση, που ωρίμασε μέσα από τις ευωδιές της γης και του τόπου μας, του θυμαριού και των βοτάνων και που πλούτισε και ολοκληρώθηκε από την χαρά και το συναίσθημα όλων όσων συμμετείχαν σ’ αυτήν…είναι ο γαστρονομικός οδηγός του “Ορίζοντα” που ανέδειξε τις παραδοσιακές συνταγές, οι οποίες κληροδοτήθηκαν από γενιά σε γενιά στις σημερινές νοικοκυρές της Κρήτης, μελετήθηκαν και οργανώθηκαν από τον αγαπημένο μας Σεφ Βασίλη Καλλίδη.Άλλο ένα εγχείρημα που ολοκληρώθηκε από το περίσσευμα της καρδιάς και της αγάπης όσων συμμετείχαν, εθελοντών που επιμελήθηκαν το βιβλίο από την αρχή της προετοιμασίας του μέχρι και την ολοκλήρωση της τύπωσής του και φυσικά δεκάδων επιχειρήσεων και παραδοσιακών συλλόγων, που για ακόμη μία φορά μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν με τις χορηγίες τους.»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ