Η Κρήτη ανάμεσα στα καλύτερα νησιά για οικογενειακές διακοπές

η-κρήτη-ανάμεσα-στα-καλύτερα-νησιά-για-1355795

Η Κρήτη φιγουράρει στη λίστα με τα καλύτερα νησιά στον κόσμο για οικογενειακές διακοπές, όπως δημοσίευσε η ιστοσελίδα womanandhome.com.

Η ιστοσελίδα σε αφιέρωμά της στα ελληνικά νησιά, αναφέρεται και στην Κρήτη, η οποία έχει καταστεί ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη.

«Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και έχει όλα όσα θα μπορούσατε να θέλετε από ευρωπαϊκές διακοπές: εκπληκτικές παραλίες, εξαιρετικά θέρετρα, απίστευτο τοπίο, βουκολικά χωριά και μια μακρά, συναρπαστική ιστορία», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η ιστοσελίδα.

Πιο συγκεκριμένα, η womandhome.com, στο αφιέρωμά της αναφέρει πως η Κρήτη έχει σύνδεση μέσω των αεροδρομίων της από Χανιά, Ηράκλειο και Σητεία ενώ έχει και ακτοπλοϊκή σύνδεση με Σαντορίνη, Μήλο, Κάσο και Ρόδο.

Σχετικά με τη διαμονή, αναφέρει πως οι επισκέπτες έχουν πολλές δυνατότητες, καθώς υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία για όλα τα βαλάντια. Από τα πιο απλά, σοφιστικέ καταλύματα μέχρι και τα πιο δημοφιλή πολυτελή resort.

Τέλος, η ιστοσελίδα σημειώνει πως εάν θέλετε να βγάλετε κορυφαία φωτογραφία (postcard) δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον Μπάλο!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook