Η… κουμπάρα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και οι «τυχαίες» συναντήσεις με τον Κυριάκο

Πώς τα φέρνει η ζωή…

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ήταν το ρατσιστικό παραλήρημα της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης σε ακροδεξιού ύφους επιστολή προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κατά μεταναστών και προσφύγων, καθώς ξύπνησε μνήμες προεκλογικού «αυθορμητισμού» προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον σάλο που ξέσπασε από την κατάπτυστη επιστολή, η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης Φαίη Νικητοπούλου αναγκάστηκε (ή την ανάγκασαν) να παραιτηθεί και παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό Συμβούλιο της «γαλάζιας» νεολαίας.

Ποια είναι όμως η μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης;

Το όνομά της ακούστηκε για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες, όταν το επικοινωνιακό κονκλάβιο της Πειραιώς έκανε λόγο για μια «τυχαία» συνάντηση που είχε ο κ. Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στη Νέα Σμύρνη, με μία γυναίκα με καροτσάκι, στην οποία μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ πέταξε και μια ατάκα: «Μια φορά είδα μια κυρία με καρότσι και άρχισε να μου λέει άλλα… Μην μου το πείτε κι εσείς παρακαλώ πολύ», της είπε αναφερόμενος στο περιστατικό με μια γυναίκα στην Κυψέλη που του είχε πει «Τι γκόμενος είσαι εσύ;».

Βέβαια, όπως αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα, η «τυχαία» συνάντηση δεν ήταν απλά με μια περαστική με καροτσάκι στη Νέα Σμύρνη και τον σύζυγό τους, αλλά με τους… κουμπάρους του Κωστή Χατζηδάκη.

Η κατάπτυστη επιστολή της «τυχαίας» περαστικής, αλλά κουμπάρας υπουργού:

altsantiri.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ