Η Κωνσταντοπούλου κατά Πολάκη με αφορμή τον… Κολοκοτρώνη

η-κωνσταντοπούλου-κατά-πολάκη-με-αφορ-605197

Συνέχεια φαίνεται πως θα έχει η πολιτική αντιπαράθεση για τα όσα είπε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης. Υποστήριξε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η παράταξη του Κολοκοτρώνη.

Έτσι λοιπόν νωρίτερα την Τρίτη η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου επεσήμανε ότι ότι η παράταξη του κ. Πολάκη «έχει γραφτεί στην ιστορία της χώρας ως η «παράταξη της κωλοτούμπας» και της υπογραφής Μνημονίων με χέρια και με πόδια, η παράταξη που ξεπούλησε τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας, που ενεργοποίησε τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας των πολιτών, η παράταξη της ανεξέλεγκτης αστυνομικής βίας, με ξύλο σε πλατείες και σε καταλήψεις, ξύλο κατά συνταξιούχων και προσφύγων, με τα ΜΑΤ παρατεταγμένα παντού, με τις κλούβες-οδοφράγματα για να μην πλησιάζει μύγα στο Μαξίμου».

«Η παράταξή του είναι μια παράταξη-ζόμπι, που ευτυχώς έχει λίγο χρόνο ζωής ακόμη. Εκεί στην Κουμουνδούρου, πριν πιάσετε στο στόμα σας τον Κολοκοτρώνη και τον Μακρυγιάννη και κάθε απροσκύνητο ήρωα, που αγωνίστηκε υπερασπιζόμενος πατρίδα και Ελευθερία, να το πλένετε πολύ καλά. Αν και δεν σας ξεπλένει τίποτα», κατέληξε.

Να ενημερώσει κάποιος τον κ. Πολάκη ότι η «παράταξή» του έχει γραφτεί στην ιστορία της χώρας ως η «παράταξη της…

Δημοσιεύτηκε από Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou στις Τρίτη, 6 Απριλίου 2021

One thought on “Η Κωνσταντοπούλου κατά Πολάκη με αφορμή τον… Κολοκοτρώνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook