Η Κομοτηνή αποχαιρετά την 22χρονη Χανιώτισσα φοιτήτρια

η-κομοτηνή-αποχαιρετά-την-22χρονη-χανιώ-1466577

Από ανακοπή καρδιάς, αγνώστου δικαιολογίας έφυγε από τη ζωή σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενέργησε την νεκροψία-νεκροτομή στην 22χρονη φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης θα γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις μικροσκοπικά προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του κοριτσιού.

«Η κοπέλα πέθανε από ανακοπή καρδιάς αγνώστου δικαιολογίας. Θα γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Ελήφθησαν ιστοτεμάχια, βιολογικά υγρά, αίμα, ούρα και θα βγάλουμε αποτέλεσμα. Δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Υπολογίζω ότι μεταξύ 6 με 7 το απόγευμα ήταν η ώρα θανάτου, την βρήκαν αμέσως.

Η 22χρονη σπούδαζε στην Κομοτηνή τα τελευταία χρόνια. Όλοι μιλούν για ένα κορίτσι που υπεραγαπούσε τον αθλητισμό.

Η ανακοίνωση του ΤΕΦΑΑ για τον θάνατο της φοιτήτριας

«Ανείπωτος o πόνος για την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που αποχαιρετά ένα μέλος της οικογένειας του Κλασικού Αθλητισμού, την αθλήτρια Γεωργία Σολανάκη με καταγωγή από τα Χανιά Κρήτης, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 21 ετών στο πανεπιστημιακό στάδιο, στο οποίο πραγματοποιούσε τις προπονήσεις της.

Η Γεωργία Σολανάκη σπούδαζε στο 3ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό και την Τετάρτη το απόγευμα, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη προπόνησή της, για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις της και όταν μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

‘’Καλό σου ταξίδι, Γεωργία… δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και αυτόν τον βουβό πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας… Καλό Παράδεισο να έχεις…’’

Η πανεπιστημιακή κοινότητα της Σχολής και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης συγκλονισμένη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της φοιτήτριας Γεωργίας Σολανάκη για τον αδόκητο χαμό της».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Φοιτητών ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής «Σπύρος Λούης»

«Αυτές τις στιγμές… τα λόγια είναι περιττά. Άλλωστε τα λόγια δεν θα πάρουν τον πόνο και την θλίψη μακριά ! Καλό ταξίδι Γ(…). Συλλυπητήρια στους ανθρώπους της… Συμμεριζόμαστε πραγματικά την απώλειά σας».

 

One thought on “Η Κομοτηνή αποχαιρετά την 22χρονη Χανιώτισσα φοιτήτρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook