Η Κινέζα Πρέσβειρα Zhang Qiyue στην Creta Farms: Εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις

η-κινέζα-πρέσβειρα-zhang-qiyue-στην-creta-farms-εντυπωσι-813721
Μάνος Δομαζάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CRETA FARMS & Zhang Qiyue Κινέζα πρέσβειρα στην Ελλάδα

Εντυπωσίασε η επίσκεψη της Κινέζας Πρέσβειρας στην Ελλάδα Zhang Qiyue (Τσανγκ Τσιγιουέ) στις εγκαταστάσεις της CRETA FARMS στο Λατζιμά Ρεθύμνου.

Η Κινέζα διπλωμάτης και 3 ακόμη Κινέζοι αξιωματούχοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας από την οικογένεια Δομαζάκη και γνώρισαν τα πρωτοποριακά προϊόντα, τον τρόπο παρασκευής και τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας που έχουν καθιερώσει την εταιρία στις κορυφαίες θέσεις του food technology παγκοσμίως.

Η κα. Zhang Qiyue και οι Κινέζοι αξιωματούχοι ενημερώθηκαν για την παραγωγική διαδικασία των αλλαντικών, τη γραμμή παραγωγής του γύρου και τις συνθήκες εκτροφής των ζώων της CRETA FARMS, του μοναδικού καθετοποιημένου παραγωγού χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση συζητήθηκε και η πιθανότητα εισόδου της CRETA FARMS στην κινεζική αγορά μέσω στρατηγικών συνεργασιών.

Η CRETA FARMS, ο μεγαλύτερος παράγωγος χοιρινού της χώρας μας με έδρα το Ρέθυμνο Κρήτης, εντυπωσίασε το επιτελείο με τις 20 πατέντες που έχει καταφέρει να κατοχυρώσει παγκοσμίως. Μετά τη γευστική δοκιμή στις διαφορετικές κατηγορίες που αναπτύσσει η Κρητική εταιρία, δήλωσαν ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι στην Ελλάδα υπάρχουν εταιρίες που ενισχύουν τον πρωτογενή τομέα της χώρας και πρωτοπορούν.

CRETA FARMS

Η Creta Farms, όντας ο μεγαλύτερος Έλληνας παραγωγός χοιρινού κρέατος και ο μοναδικός καθετοποιημένος, έχει κατοχυρώσει 20 πατέντες διεθνώς. Επενδύοντας ετησίως πάνω από 8εκατ. σε έρευνα και ανάπτυξη, προβλέπει την μετεξέλιξη του ηγέτη της εγχώριας αγοράς αλλαντικών στον ηγέτη μιας εταιρίας τροφίμων. Στόχος της κρητικής εταιρίας είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή δημιουργώντας και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν την επιχειρηματική εξωστρέφεια της χώρας μας.

zarpanews.grΗ Κινέζα Πρέσβειρα Zhang Qiyue στην Creta Farms: Εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσειςΗ Κινέζα Πρέσβειρα Zhang Qiyue στην Creta Farms: Εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook