Η Κίνα «εξαφάνισε» διάσημη ηθοποιό – Ποια είναι η… άφαντη Zhao Wei

η-κίνα-εξαφάνισε-διάσημη-ηθοποιό-π-1275512

Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Zhao Wei, την οποία η κυβέρνηση της χώρας… εξαφάνισε από προσώπου Γης!

Οι ιστορίες από την Κίνα σχετικά με τις ανορθόδοξες μεθόδους που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση της χώρας δεν έχουν τελειωμό, με τελευταία εκείνη της 45χρονης ηθοποιού Zhao Wei, η οποία είναι… φάντασμα εδώ και λίγο καιρό!

Η Weu είναι μια από τις διασημότερες και πλουσιότερες ηθοποιούς της χώρας, έχοντας παίξει σε μεγάλες υπερπαραγωγές ενώ η περιουσία της εκτιμάται σε δισ. δολαρίων. Ωστόσο η ζωή της πήρε μια εφιαλτική τροπή…

Μέσα σε λίγες ημέρες, το Πεκίνο άρχισε να την «εξαφανίζει» από παντού. Οι ταινίες της αφαιρέθηκαν από οποιαδήποτε πλατφόρμα ενώ όσες δεν έχουν αφαιρεθεί (ακόμα) έχουν διαγράψει το όνομά της από τους συντελεστές!

Γιατί όμως η κυβέρνηση στράφηκε εναντίον της Zhao;

Θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο 2016, όταν η Zhao κατηγορήθηκε από το Πεκίνο για προδοσία επειδή προσέλαβε Ταϊβανέζο ηθοποιό, κάτι που προκάλεσε οργή στην κυβέρνηση.

Τελευταία δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Zhao έχει μάλιστα εξοριστεί (!) από την Κίνα βρίσκοντας καταφύγιο στη Γαλλία, ωστόσο η ίδια το διέψευσε μέσω Facebook.

Αξίζει να σημειωθεί πως η «εξαφάνιση» προσώπων είναι μια από τις αγαπημένες τακτικές της κινεζικής κυβέρνησης, καθώς πριν λίγο καιρό «εξαφάνισε» για 3 μήνες τον επιχειρηματία Jack Ma, επειδή ήθελε να εισάγει την εταιρεία του, Ant Group, στο χρηματιστήριο.

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook