Η Κεφαλογιάννη πετάει το «μπαλάκι» στον Μητσοτάκη για τον επικείμενο ανασχηματισμό

η-κεφαλογιάννη-πετάει-το-μπαλάκι-στ-1058644

Το όνομα της Όλγας Κεφαλογιάννη ακούγεται τις τελευταίες μέρες με αφορμή τον επικείμενο ανασχηματισμό που προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και που προηγουμένως είχε διαψεύσει ο Στέλιος Πέτσας.

H κα. Κεφαλογιάννη τοποθετήθηκε σχετικά δημόσια από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, πετώντας ουσιαστικά το «μπαλάκι» στον πρωθυπουργό.

Αναλυτικά:

«Περί ανασχηματισμού…

Με ρωτάνε δημοσιογράφοι σε σχέση με τις διορθωτικές κινήσεις που σκέφτεται να κάνει ο πρωθυπουργός στο κυβερνητικό σχήμα. Σε ότι με αφορά, έχω απαντήσει πολλές φορές πώς αντιλαμβάνομαι τον ρόλο ενός σύγχρονου πολιτικού. Τιμώ την εντολή που μου έχει δώσει ο ελληνικός λαός να τον εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και υπηρετώ με πίστη τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μου. Ο σχεδιασμός του κυβερνητικού σχήματος, οι επιλογές όπως και οι αλλαγές του, είναι αποκλειστικό προνόμιο του ίδιου του Πρωθυπουργού».

One thought on “Η Κεφαλογιάννη πετάει το «μπαλάκι» στον Μητσοτάκη για τον επικείμενο ανασχηματισμό

  1. Φαίνεσαι ρε Όλγα πως είσαι …δύσκολη αλλά κάτι συμπατριώτισσα, κάτι τζάκι, κάτι νεποτισμό, κάτι το θα σου φτιάξω …..καλτσούνια, που θα πάει θα σε ….ρίξει ο Κυριάκος άντε το πολύ πολύ μια μαντινάδα ανωγιανή και μια ρακί και πάει ….έπεσες !!!
    Θα μου πεις έτσι θά περάσετε και τους Μητσοτάκηδες, πολλοί Κεφαλογιαννηδες ρε παιδί μου, ούτε αποκλειστικότητα να ειχατε οταν έμοίραζε ο Θεός την εξυπναδα και την ευλυγισια της μέσης !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook