Η καυτή παρουσιάστρια από την Κρήτη… κολάζει τον δημοσιογράφο την ώρα της συνέντευξης | Video

η-καυτή-παρουσιάστρια-από-την-κρήτη-κ-887412

Η Ιωάννα Μαλέσκου ή αλλιώς η «Ελένη Μενεγάκη» της Κρήτης, λέει καθημερινά «Καλό Μεσημέρι» από τη συχνότητα του KΡΗΤΗ TV. Ωστόσο, η παρουσία της στην τηλεόραση έχει περάσει προ πολλού τα θαλάσσια σύνορα της Κρήτης, λόγω της sexy εμφάνισής της και του ναζιάρικου ύφους της. Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε Στη φωλιά των Κου Κου ο Γιώργος Κρικοριάν, ο οποίος προσπάθησε να συγκρατηθεί -όσο μπορούσε- για να κάνει τη συνέντευξη για την πρωινή εκπομπή του Star.

«Εργάστηκα σε πολλά δημοτικά, από χωριό σε χωριό πήγαινα, έχω φάει την Κρήτη με του κουτάλι. Δυσκολίες υπήρχαν ειδικά την πρώτη χρονιά, ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Κατέβηκα με μια βαλίτσα όνειρα, με μια διαφορετική εμφάνιση από αυτή που είχαν συνηθίσει και πήγα σε ένα απομακρυσμένο ορεινό χωριό, όπου η εμφάνισή μου ήταν το πρωτεύον για να σχολιάσει κάποιος. Είχα πάει με πλατφόρμα, με στενό κολάν κι ένα μπλουζάκι. Τώρα θα έλεγα ότι θα έπρεπε να βάλω κάτι άλλο.

Παραιτήθηκα από δασκάλα γιατί ο χρόνος που χρειάζεται για την προετοιμασία της εκπομπής είναι τόσος πολύς που δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο γλωσσικός πλούτος είναι κάτι που μου προκαλεί ηδονή», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα… ακατάλληλα!

«Είσαι ωραίος τύπος πάντως! Χαίρομαι που ανακαλύπτω κι εγώ εσένα και εσύ εμένα…» 

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook