Η Κάτια Ταραμπανκό του GNTM μιλάει για τη σχέση της

η-κάτια-ταραμπανκό-του-gntm-μιλάει-για-τη-σ-1007949

Με τον σύντροφό της πήγε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Κάτια Ταραμπανκό. Η μια εκ των δύο νικητριών του GNTM με τον αγαπημένο της Γιώργο Λάγιο μίλησαν για τη σχέση τους, τη γνωριμία τους αλλά και όσα ακολούθησαν μετά το GNTM.

Μιλώντας η Κάτια για τη γνωριμία τους είπε: «Η αλήθεια είναι πως στην πρώτη μας γνωριμίας με τον Γιώργο, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις οι οποίες αμέσως κέντρισαν το ενδιαφέρον μου». Με την σειρά του, ο σύντροφος του νεαρού μοντέλου πρόσθεσε: «Ημασταν σε κοινή παρέα στην πρώτη μας γνωριμία, δεν είναι κάτι πολύ ρομαντικό. Δεν γνωριστήκαμε σε κάποιο μέρος όπου θα μπορούσαμε να καταψύξουμε ωάρια ή κάτι τέτοιο. Ναι, όταν την γνώρισα η Κάτια ήταν ήδη πολύ αναγνωρίσιμη. Δεν το έβλεπα, όμως, το παιχνίδι και μόλις την γνώρισα, ξεκίνησα να το βλέπω για να ξέρω τι πρέπει να πω. Όταν μιλήσαμε, για μένα, ήταν πάρα πολύ φιλική και πολύ down to earth, δεν ήταν καθόλου σνομπ ή δεν είχε τον αέρα του GNTM».

Όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο του GNTM, στο οποίο η Κάτια Ταραμπανκό δέχθηκε πρόταση γάμου από τον πρώην σύντροφο της, ο Γιώργος Λάγιος πρόδωσε με χιούμορ πως «είχα αρχίσει να την γνωρίζω τότε οπότε δεν με πείραξε καθόλου. Το βλέπαμε, όμως, με τους φίλους μου και έφαγα σοβαρό τρολάρισμα όταν έκανε πρόταση γάμου στην Κάτια ο πρώην σύντροφος της. Είχε γέλιο σε εκείνη τη φάση» και συνέχισε: «Επειδή προχωρήσαμε γρήγορα με την Κάτια, περάσαμε πολύ χρόνο μαζί και ταιριάξαμε, μέσα σε μερικές μέρες όμως τους έκλεισα τα στόματα. Αυτό που με κέρδισε στην Κάτια είναι ότι συνεννούμαστε, υπάρχει μια εγκεφαλική σύνδεση. Δεν είναι απλά μια ωραία κοπέλα».

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook