Η κατακραυγή κατά δημοσιογράφων, τρομάζει το Μαξίμου

η-κατακραυγή-κατά-δημοσιογράφων-τρομ-1641160

Αρκετοί δημοσιογράφοι των μεγάλων καναλιών έχουν εξελιχθεί σε πραγματικούς ήρωες για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Προσπαθούν απεγνωσμένα τις τελευταίες ώρες να υπερασπίσουν τον πρωθυπουργό από τις λυσσαλέες επιθέσεις που δέχεται αυτός και η κυβέρνηση του, έπειτα από την τραγωδία των Τεμπών.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανά τρίλεπτο, καλύπτοντας τις εξελίξεις στα Τέμπη, δεν λησμονεί να υπενθύμισει ότι «ο Κυριάκος δεν φταίει» και πως «ο Κυριάκος είναι εκπληκτικός πρωθυπουργός». Δεν δίστασε μάλιστα να συγκρουστεί με γαλάζιο συνδικαλιστή, προκειμένου να υπερασπιστεί την κυβέρνηση.

Σύσσωμος ο Σκάι δίνει τον υπέρ Κυριάκου αγώνα. Χιώτης, Τσίμας, Άρης Πορτοσάλτε θα έκαναν ακόμα και τον επικεφαλής της ΒΚΡΤ* να κοκκινίσει.

Για πρώτη φορά όμως, αυτοί οι ήρωες της δημοσιογραφίας δεν φαίνεται να τα καταφέρνουν. Παρότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατάφεραν να διαγράψουν από την συλλογική μνήμη όλες τις δύσκολες στιγμές για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δυστυχώς, η κατακραυγή στις συγκεκριμένες τοποθετήσεις, είναι πρωτοφανής. Για την ακρίβεια, στο σύνολο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν υπάρχει ούτε ένα θετικό σχόλιο για αυτές τις δημοσιογραφικές παρεμβάσεις.

Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία στο Μέγαρο Μαξίμου, Ενώ η επικοινωνιακή ομάδα προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να αποσυμφορήσει το δυσμενές κλίμα.

Ένας τρόπος θα ήταν αυτό που επιχείρησε να κάνει ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το πρωί, όταν και συγκρούστηκε σε ζωντανή μετάδοση με συνδικαλιστή της Ν.Δ., αλλά και αυτό δεν φάνηκε να λειτουργεί. Αντίθετα, η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού πήρε αναφανδόν το μέρος του συνδικαλιστή.

Τέλος, η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ που καταλογίζει στους δημοσιογράφους ευθύνες για συγκάλυψη των λαθροχειριών και γεγονότων που οδήγησαν στην τραγωδία, μοιάζει με χαριστική βολή.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο λοιπόν για την κυβέρνηση να προκηρύξει εκλογές, πριν αποσυμφορηθεί επικοινωνιακά η κατάσταση. Η εισήγηση που έχει στα χέρια του πρωθυπουργός, είναι η αναβολή στην ημερομηνία των εκλογών.

*ΒορειοΚορεατική Ραδιοφωνία Τηλεόραση

ΥΓ: Τον Γιάννη Πρετεντέρη, δεν τον ανέφερα διότι είναι ιδέα.

newsbreak.gr

One thought on “Η κατακραυγή κατά δημοσιογράφων, τρομάζει το Μαξίμου

  1. Και ύστερα όλοι κατακεραυνώνουν τον Πολάκη!!!! Άδικο έχει μπροστά σε τέτοιο αλισβερίσι μεταξύ κυβέρνησης, ΜΜΕ και δικαστικής εξουσίας; Πόσοι από τους δικαστικούς δεν έχουν συμφέροντα που εξυπηρετούνται από τη ΝΔ; Πιθανόν να υπάρχουν και αντίστοιχοι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό, και ούτε οι δικαστικοί, ούτε οι δημοσιογράφοι είναι στο απυρόβλητο. Αυτοί οι ίδιο έχουν δώσει δικαιώματα στον Πολάκη και στον κάθε Πολάκη και καλύτερα στον κάθε πολίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook