Η καλύτερη μπιραρία της Κρήτης βρίσκεται στα Χανιά | Photos

η-καλύτερη-μπιραρία-της-κρήτης-βρίσκε-910655

Το νέο στέκι για τους λάτρεις της μπύρας και των νόστιμων πιάτων είναι μόνο λίγη ώρα μακριά από τα Χανιά. Στην καρδιά του Πλατανιά, ακριβώς στην πλατεία, με θέα… από ψηλά, το Hennie’s θα σε κάνει να θέλεις να έρχεσαι συνέχεια με την παρέα σου.

Κι αυτό γιατί στο Hennie’s θα βρείτε κάτι μοναδικό για την Κρήτη: την μεγαλύτερη επιλογή  από μπίρες συγκεντρωμένες μόνο σε ένα μαγαζί (γύρω στις 20 draft και γύρω στις 50 σε μπουκάλια) που δεν υπάρχει περίπτωση να μην καλύψουν όλα τα γούστα της παρέας.

Αυτή η μεγάλη ποικιλία από σωστές, ψαγμένες μπύρες, κάποιες από τις οποίες δεν μπορείς να βρεις εύκολα αλλού, είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

Με δύο μπαρ (ένα μόνο για τις μπίρες και ένα για διάφορα άλλα ποτά) αλλά και με μία απόλυτα εξειδικευμένη ομάδα πανέτοιμη να προτείνει γεύσεις και αρώματα, και να βρει την μπίρα που θα σας ενθουσιάσει, το Hennie’s είναι σίγουρα η καλύτερη μπιραρία της Κρήτης

Η ομάδα του Hennie’s είναι πάντα πρόθυμη να σας προτείνει γεύσεις και αρώματα με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις, καθώς αποτελείται από τα πιο κατάλληλα και απόλυτα κατατοπισμένα άτομα στο κομμάτι της μπίρας. Χαρακτηριστικό της αγάπης και της γνώσης για την μπύρα είναι το γεγονός ότι ο μπάρμαν είναι και ερασιτέχνης ζυθοποιός που ξεκινά δική του παραγωγή και σε ένα μήνα βγάζει μία νέα, Χανιώτικη μπίρα!

Οι περισσότερες μπύρες είναι εισαγόμενες, ενώ θα βρείτε και μερικές craft. Σημαντική θέση κατέχει η Χάρμα, η «δικιά μας», ντόπια μπύρα. Δεν είναι απλώς μια ελληνική μπύρα, είναι χανιώτικη, από τον δήμο Πλατανιά. Στο Hennie’s υπάρχουν μάλιστα 4 επιλογές της μπύρας Χάρμα, κάτι που μπορείς να βρεις μόνο στο ζυθοποιείο. Κατά τ’ άλλα, η μεγάλη συλλογή συμπληρώνεται από μερικές ελληνικές και αρκετές αγγλικές, γερμανικές και βελγικές κραφτ μπύρες. Από χώρες δηλαδή που είναι διεθνώς αναγνωρισμένες για τις μπίρες τους.

Ωστόσο το Hennie’s δεν είναι αποκλειστικά για τους φίλους της μπίρας, καθώς με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το wine list είναι πάρα πολύ ενημερωμένο και για όλα τα γούστα, ενώ και οι επιλογές σε κοκτέιλ είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης του Hennie’s «Έχουμε πολύ δυνατή κάβα. Δεν έχουμε μόνο καλό beer list, έχουμε και φοβερό drink list που αποτελείται από περίπου 30 τζιν, 40 ουίσκι – όλα premium καθώς δεν μπαίνει τίποτα χαμηλής ποιότητας στο μαγαζί, είναι όλα εξαιρετικής ποιότητας».

Όσο για το φαγητό; Νόστιμο, ποιοτικό φαγητό μπιραρίας σε χορταστικές μερίδες και μπέργκερ που δεν θα βρείτε αλλού. Μάλιστα σε λίγες μέρες στο Hennie’s οι ψησταριές θα ανάψουν και το νέο μενού θα έχει πολλές επιλογές σε μπάρμπεκιου όπως σταβλίσιες μπριζόλες κ.α

Κι όλα αυτά σε έναν φοβερό χώρο με υπέροχη θέα, στο κέντρο του Πλατανιά, ιδανικό περιβάλλον όχι μόνο για την παρέα αλλά και για βραδιές με την οικογένεια, και με live μουσική (oldies και classics) κάθε Παρασκευή

Για όλους τους παραπάνω λόγους, είναι σίγουρο ότι το Hennie’s θα γίνει το νέο σου στέκι!

Facebook Page Hennie’s Gastropub

Hennie’s.gr

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook