Η καλύτερη φωτογραφία UFO που έχει τραβηχτεί ποτέ σε υψηλή πλέον ανάλυση!

η-καλύτερη-φωτογραφία-ufo-που-έχει-τραβη-1441129

Πριν από 50 περίπου χρόνια, στον ουρανό της Κόστα Ρίκα τραβήχτηκε η φωτογραφία που απεικονίζει ένα UFO.

Στο προσκήνιο ήρθε ξανά- αλλά αυτή τη φορά σε υψηλή ανάλυση- η καλύτερη φωτογραφία που έχει τραβηχτεί ποτέ «πιάνοντας» UFO και όπως αναφέρουν οι ειδικοί, δεν έχει πειραχθεί και είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από μια αυτοματοποιημένη κάμερα που χρησιμοποιήθηκε από το National Geographic Institute της Κόστα Ρίκα το 1971, όταν ο αεροφωτογράφος Sergio Loaiza πέταξε 10.000 πόδια πάνω από το έδαφος για να πάρει εικόνες για έναν χάρτη.

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε διαστήματα 20 δευτερολέπτων και σε ένα καρέ φαινόταν ένα παράξενο αντικείμενο να αιωρείται πάνω από τη λίμνη Cote στις 8.25 π.μ. τοπική ώρα.

Ύστερα από μελέτες της φωτογραφίας από τους ερευνητές UFO από την Κόστα Ρίκα, Ricardo Vílchez, Richard Haines και Jacques Vallée, οι τρεις τους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η φωτογραφία δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιου είδους μοντάζ ή αντικατοπτρισμού.

Πλέον, κυκλοφόρησε σε υψηλή ανάλυση από τον Esteban Carranza. Έναν πολίτη της Κόστα Ρίκα. Σύμφωνα με το UAP Media, ο Carranza έλαβε ένα αντίγραφο της αρχικής εικόνας από τον αείμνηστο θείο του, ο οποίος πέθανε πέρυσι. Ο θείος του είχε προηγουμένως λάβει τη φωτογραφία στα τέλη της δεκαετίας του 1970 ή στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 από το National Geographic Institute.

Ο Carranza έστειλε το αρνητικό στο εργαστήριο φωτογραφίας Michael Strickland Photography στο Κάνσας, όπου χρησιμοποιήθηκε ένας σαρωτής Tango για σάρωση πολύ υψηλής ποιότητας, μεγέθους 1,7 GB.

Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο Carranza εξήγησε ότι συναντήθηκε με ανθρώπους στο National Geographic Institute για να δημιουργήσει τη φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση, καθώς δεν υπήρχε λόγος να υπάρχει απλά στην επιφάνεια εργασίας του: «Η αποκάλυψη είναι μια ομαδική προσπάθεια και όλοι πρέπει να έχουν αυτή τη φωτογραφία» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο ερευνητής δημοσιογράφος και ερευνητής UFO, Leslie Kean, είχε περιγράψει στο παρελθόν τη φωτογραφία ως «πιθανώς την καλύτερη φωτογραφία ενός UFO που τραβήχτηκε ποτέ», σύμφωνα με την Costa Rica News.

Ο Kean πρόσθεσε μάλιστα πως «τραβήχτηκε τη δεκαετία του ’70 από ένα κυβερνητικό αεροπλάνο χαρτογράφησης στην Κόστα Ρίκα, που είχε μια κάμερα δεμένη στο κάτω μέρος του αεροπλάνου. Είναι σημαντικό είναι ότι ήταν μια κρατική φωτογραφία. Ήταν πάντα μέσα την κατοχή της κυβέρνησης της Κόστα Ρίκα, ώστε να ξέρετε ότι είναι αυθεντική και επομένως εντελώς ανεξήγητη».

Μελέτες της εικόνας έχουν δείξει ότι το αντικείμενο έχει διάμετρο περίπου 120-220 πόδια.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook