Η καλύτερη εβδομάδα ξεκίνησε για αυτά τα ζώδια

η-καλύτερη-εβδομάδα-ξεκίνησε-για-αυτά-1070574

Είναι δύσκολοι καιροί. Δεν θα σου χρυσώσουμε το χάπι. Η εποχή του Καρκίνου κουβαλά τρεις εκλείψεις και μια ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Κανένας δεν θα σε κατηγορήσει που θέλεις να τρέξεις μακριά από όλο το δράμα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να το κάνεις ήδη αυτό. Αν ανήκεις όμως σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε είναι πάρα πολύ καλή και δεν χρειάζεται να πάρεις τα βουνά. Δεν χρειάζεται καν να τρέξεις για την ακρίβεια. Υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα για τα οποία μπορείς να ανυπομονείς από σήμερα. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί στον αστερισμό του Καρκίνου, του Σκορπιού και του Ιχθύ. Σε αυτή την περίπτωση το σύμπαν συγκεντρώνει τη θετική του ενέργεια κατευθείαν πάνω σου.

Καρκίνος: Είσαι επιτέλους ικανή να σκεφτείς και να εκφραστείς ξεκάθαρα

Τα σύννεφα φεύγουν και επιτέλους μπορείς να δεις τον ήλιο λίγο περισσότερο καθαρά. Αν σκεφτείς ότι αυτή είναι η ηλιακή σου περιστροφή, η επιπλέον λάμψη πρέπει να γίνε ευπρόσδεκτη με ανοιχτές αγκάλες. Αυτή τη βδομάδα, βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά, μέσα από έναν φίλτρο συμπόνοιας. Στην πραγματικότητα, συγχωρείς τον εαυτό σου για την παραβατική σου συμπεριφορά, επιλέγεις την καλοσύνη αντί για την επιθετικότητα και βλέπεις την ομορφιά σε όλα. Ακόμα κι αν υπάρχουν πολλά πράγματα που συνεχίζουν να σε στρεσάρουν, βρίσκεις πολλούς λόγους που σε κάνουν να χαμογελάς.

Σκορπιός: Βλέπεις τα πάντα με νέα οπτική Scorpio:

Μπορεί να ξόδεψες τις περασμένες εβδομάδες επικεντρωμένη στα αρνητικά παρά τα θετικά. Για την ακρίβεια, ίσως να έδωσες μια ρομαντική προσέγγιση στο παρελθόν σου και να έπεισες τον εαυτό σου ότι ήταν πολύ καλύτερα από ότι είναι τώρα. Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή σε κάνει να δεις πόσο άδικη ήταν αυτή η οπτική καθώς υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σένα σε αυτή τη φάση. Είσαι πιο δυνατή από ότι ήσουν. Βλέπεις πόσες οι δύσκολες φάσεις αξίζουν τον κόπο γιατί σε μαθαίνουν πολλά.

Ιχθύς: Έρχεσαι κοντά με το παιδί που κρύβεις μέσα σου

Ο κόσμος είναι μια μεγάλη παιδική χαρά και είσαι απλά ένα παιδί που παίζει. Δεν βλέπουν όλοι τον κόσμο από αυτή τη μαγική σκοπιά αλλά αυτή τη βδομάδα εσύ σίγουρα το κάνεις. Εξάλλου, ο ήλιος στον 5ο οίκο σου που αφορά τη διασκέδαση και την απόλαυση αφού συνδέεται με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων και των μυστικισμού. Τι θα ήταν πιο διασκεδαστικό από αυτό; Βούτα στην φαντασία σου και άσε τον εαυτό σου να διασκεδάσει απλά για να περάσει καλά. Άλλωστε ποιο είναι το νόημα της ζωής αν δεν περνάς καλά με τον εαυτό σου;

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook