Η καλή πράξη της ημέρας: Χανιώτης βρήκε και παρέδωσε κινητό, πορτοφόλι με χρήματα κι… ένα πρωτοχρονιάτικο λαϊκό λαχείο

η-καλή-πράξη-της-ημέρας-χανιώτης-βρήκε-1599684

Μια ευχάριστη είδηση κλείνει το 2022 στα Χανιά!

Σε μια κίνηση ενσυναίσθησης και καλοσύνης προχώρησε ένας Χανιώτης, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν βρήκε στο δρόμο ένα κινητό κι ένα πορτοφόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ένα κινητό, μαζί με πορτοφόλι, χρήματα, πιστωτικές κάρτες, ταυτότητα, δίπλωμα, αλλά και ένα… πρωτοχρονιάτικο λαϊκό λαχείο βρέθηκαν στον Μακρύ Τοίχο, από έναν κάτοικο των Χανίων.

Ο 50χρονος, ενώ επέβαινε στο μηχανάκι του, έπεσε στην αντίληψή του ένα πεσμένο κινητό στο δρόμο και αφού σταμάτησε στην άκρη το όχημά του, κατάφερε να το πάρει. Την ίδια στιγμή, λίγα μέτρα μακριά βρισκόταν ένα πορτοφόλι, με 240 ευρώ, μια ταυτότητα, ένα δίπλωμα οδήγησης, αλλά κι ένα πρωτοχρονιάτικο λαϊκό λαχείο.

Ο Χανιώτης, χωρίς δεύτερη σκέψη, επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα, όπου παρέδωσε τα αντικείμενα. Το ευχάριστο της υπόθεσης ήταν ότι ο άνδρας, του οποίου ανήκουν τα απολεσθέντα, είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους στην αστυνομία κι έτσι μετά από άμεση επικοινωνία μαζί του, επέστρεψαν στα χέρια του εγκαίρως.

Ο κάτοχος ευχαρίστησε από καρδιάς τον 50χρονο, ενώ προσφέρθηκε να του δώσει και ένα μέρος των χρημάτων αυτών, κάτι το οποίο αρνήθηκε.

Φανταστείτε το πρωτοχρονιάτικο αυτό λαϊκό λαχείο να είναι και το τυχερό…

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook