Η Κάισσα Χανίων Σαμαριά πρωταθλήτρια Δυτικής Κρήτης στο σκάκι

η-κάισσα-χανίων-σαμαριά-πρωταθλήτρια-935262

Τη μεγάλη δύναμη και υποδομή που υπάρχει στο σύλλογο της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων & ΚΑΙΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ – ΣΑΜΑΡΙΑ πιστοποίησε για άλλη μια φορά η αγωνιστική παρουσία των ομάδων της!

Συγκεκριμένα στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων η ΚΑΙΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ – ΣΑΜΑΡΙΑ έχοντας μία εκπληκτική πορεία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος κέρδισε με άνεση όλους τις αντίπαλες ομάδες κατακτώντας καθαρά την 1η θέση και τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Δυτ. Κρήτης! Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν όλες οι ομάδες των Χανίων και Ρεθύμνου οι οποίες είχαν εξαμελείς νεανικές συνθέσεις. Η μοναδική ομάδα που δεν συμμετέχει στις προκριματικές φάσεις είναι η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων ΣΑΜΑΡΙΑ η οποία με την εκπληκτική πορεία που έχει την τελευταία δεκαετία στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ανεβαίνοντας μόνιμα στο βάθρο των νικητών κατακτά ταυτόχρονα και το δικαίωμα να αγωνίζεται απευθείας στην τελική φάση.

Αναλυτικά τώρα τα αποτελέσματα της ΚΑΙΣΣΑΣ ΧΑΝΙΩΝ είναι τα εξής: Στον 1ο γύρο κέρδισε την ομάδα του ΟΑΧ με 4 – 1,5, στο 2ο γύρο τον ΣΚΟ Ρεθύμνου με 5-1, στον 3ο γύρο τον ΑΟ ΚΥΔΩΝ με 4-2, στον 4ο γύρο τον ΟΦΣΧ με 4,5 – 1,5 και στον τελευταίο τον ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ με 5-1. Με την ομάδα της ΚΑΙΣΣΑΣ αγωνίστηκαν οι παρακάτω παίκτες: Δασκαλάκης Στέφανος, Γαλανάκης Νίκος, Γκόγκας Παντελής, Στράλης Γιώργος, Σκαράκη Γεωργία, Κλεοβούλου Σοφία και Μανουσουδάκη Ελένη.

Η τελική κατάταξη των ομάδων έχει ως εξής:

Θέση ΟΜΑΔΕΣ βαθμοί
1η ΚΑΙΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ – ΣΑΜΑΡΙΑ  10
2η ΚΥΔΩΝ 8
3η ΣΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 6
4η ΟΦΣ ΧΑΝΙΩΝ 4
5η ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ 2
6η ΟΑΧ 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook