Η Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι ανέβασε φωτογραφίες-σοκ από το πρόσωπό της (σκληρές εικόνες)

η-ιωάννα-που-δέχθηκε-επίθεση-με-βιτριό-1076115
Η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης γυναίκας μονοπώλησε την ελληνική κοινή γνώμη πριν από ενάμιση χρόνο, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο καθώς αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη της 36χρονης που κατηγορείται για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, βάσει του παραπεμπτικού βουλεύματος που εκδόθηκε τον περασμένο Μάιο.
Όλους αυτούς τους μήνες, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι δεν είχε αποκαλύψει δημόσια τη σοβαρότητα των εγκαυμάτων που της άφησε το καυστικό υγρό. Ωστόσο, με δύο εικόνες της στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να δείξει πόσο σοβαρά είναι τα τραύματα με τα οποία είναι αναγκασμένη να ζει έκτοτε.
«Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία» γράφει πλάι στις δύο σοκαριστικές φωτογραφίες και τονίζει πως αυτές είναι μόνο μια ένδειξη από το πρώτο χειρουργείο μετά την επίθεση με βιτριόλι. Όπως έχει γίνει γνωστό η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στη Γαλλία, προκειμένου να λάβει φροντίδα για τα τραύματά της σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.
«Θα ακολουθήσουν δεκάδες (χειρουργεία). Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9» συμπλήρωσε αναφερόμενη στη δίκη που ξεκινά.
Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι
Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει στις 15 Σεπτεμβρίου 2021 η 36χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης Ιωάννας τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.
Η 36χρονη θα δικαστεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, βάσει του παραπεμπτικού βουλεύματος που εκδόθηκε τον περασμένο Μάιο.
Στην απολογία της η 36χρονη είχε υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά είχε μια αρρωστημένη εμμονή με το θύμα για ένα προσωπικό ζήτημα, στο οποίο όπως δεν θέλησε να αναφερθεί.
Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook