Η Ιωάννα δεν αυτοκτόνησε λέει η μητέρα της: Ή έγινε δυστύχημα ή κάποιος την οδήγησε εκεί

η-ιωάννα-δεν-αυτοκτόνησε-λέει-η-μητέρα-1228481

Τα σενάρια που θέλουν η 11χρονη Ιωάννα να έκανε κακό στον εαυτό της, πηδώντας στο γκρεμό, διαψεύδει η μητέρα της.

Την ώρα που συμμαθητές του άτυχου κοριτσιού φέρεται να δηλώνουν ότι η 11χρονη μαθήτρια τους είχε αποχαιρετήσει, απελπισμένη για ό,τι συνέβαινε στο σπίτι της, δείτε ΕΔΩ, η μητέρα της μιλά για δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

«Ή έχει γίνει κάποιο δυστύχημα ή κάποιος οδήγησε την Ιωάννα στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της. Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ότι το παιδί έβαλε τέλος στην ζωή του», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου η μητέρα της 11χρονης.

«Η μητέρα αποκλείει αυτοκτονία, είναι δεδομένο, αυτό που πιστεύει είναι ή η εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα. Θεωρεί απίθανο να έφυγε μόνο του περπατώντας απόσταση 35λεπτά μακριά , πως το παιδί βρέθηκε τόσο μακριά;», δηλώνει ο δικηγόρος της μητέρας της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

«Ήταν ένα χαρούμενο παιδί. Ρώτησα την μητέρα αν άκουσε κάτι από συμμαθητές της και μου είπε ότι αποκλείει τέτοιο θέμα, το παιδί ήταν μια χάρα», προσθέτει ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο κ. Λύτρας μίλησε το πρωί της Τετάρτης και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και επανέλαβε ότι, παρά το γεγονός πως υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα, το κορίτσι δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει.

Ανέφερε ακόμα, ότι δεν έχει γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου και υποστήριξε πως υπάρχει το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας. Οι αρχές πάντως είχαν αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

One thought on “Η Ιωάννα δεν αυτοκτόνησε λέει η μητέρα της: Ή έγινε δυστύχημα ή κάποιος την οδήγησε εκεί

  1. Πότε θα επιληφθεί εισαγγελέας αλήθεια για να μαζέψουν αυτούς τους «γονείς»?? Την μεν μάνα για κατάφωρη Παραμέληση Ανηλίκου και τον πατέρα για βίαιη και συνεχιζόμενη εκφοβιστική … συμπεριφορά! Όλα τα άλλα είναι απλώς μπαρούφεςςςς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook