Η γυναίκα του γεννούσε κι εκείνος πήγε στο μαιευτήριο με την παιχνιδοκονσόλα | Video

η-γυναίκα-του-γεννούσε-κι-εκείνος-πήγε-1395778

Ο σύζυγος σκέφτηκε ότι θα ήταν σκόπιμο να παίξει μερικά βιντεοπαιχνίδια ενώ η σύντροφός ήταν ήδη 21 ώρες στο μαιευτήριο περιμένοντας να γεννήσει.

Μια ασυνήθιστη σκηνή σε μαιευτήριο έχει διχάσει το tik tok. Ποια είναι αυτή; Ένας άνδρας ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει πατέρας, ωστόσο έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια κατά την διάρκεια της αναμονής για τον τοκετό.

Συγκεκριμένα, μια έγκυος γυναίκα η οποία εισήχθη στο μαιευτήριο για να γεννήσει, ανήρτησε μια φωτογραφία, στην οποία ο άντρας της παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια στο δωμάτιο του νοσοκομείου, ενώ εκείνη είναι ήδη εκεί περίπου 21 ώρες περιμένοντας να έρθει το μωρό τους.

Στην φωτογραφία φαίνεται η πλάτη του με τα ακουστικά, να παίζει ένα παιχνίδι ενώ εκείνη καθόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου πριν γεννήσει το μωρό της.

 

@amberscxtt First viral TikTok… #fyp #gaming #gamer @deontk20 ♬ original sound – amberscxtt

«Ο άνδρας μου έφερε ολόκληρο την κονσόλα του στο νοσοκομείο», έγραψε στην λεζάντα του βίντεο. Οι περισσότεροι χρήστες το σχολίασαν αρνητικά, «Αυτό είναι λόγος για να του ρίξει «άκυρο»», σχολίασε κάποιος.

«Ο άνθρωπος έδειξε τις προτεραιότητές του», σχολίασε κάποιος άλλος. Ωστόσο, άλλοι έσπευσαν να τον υπερασπιστούν τονίζοντας ότι δεν είναι κακό να διασκεδάσει λίγο αφού ο τοκετός διαρκούσε τόσο πολύ.

«Λοιπόν, τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει για 21 ώρες συνεχόμενα; Θα τρελαινόσασταν αν κοιμόταν;», σχολίασαν κάποιοι.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook