Η γυναίκα του γεννούσε και εκείνος έβλεπε ταινία στο iPad και δεν είχε πάρει χαμπάρι

η-γυναίκα-του-γεννούσε-και-εκείνος-έβλ-1411867

Ήταν τόσο απορροφημένος με την ταινία που έβλεπε που δεν άκουσε τι γινόταν πως η γυναίκα του είχε φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

Την απίθανη ιστορία που συνέβη στην γέννηση του δεύτερου παιδιού της, μοιράστηκε μέσω TikTok, η Elimarie και δεν είναι και τόσο κολακευτική για τον άνδρα της, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ έχασε όλη την ουσία, βλέποντας ταινία στο iPad.

Όπως είπε λοιπόν η κοπέλα, έφτασε στο νοσοκομείο στις 4:00 τα ξημερώματα και της έδωσαν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου να βοηθήσει την όλη διαδικασία, η οποία ξεκίνησε πολύ γρήγορα, μόλις λοιπόν της έγινε η επισκληρίδιος.

«Ήμουν ξαπλωμένη από τη μία πλευρά, αλλά επειδή μούδιασα γύρισα από την άλλη. Ένιωσα κάτι ανάμεσα από τα πόδια μου», είπε χαρακτηριστικά. Εκείνη τη στιγμή η νοσοκόμα έχασε τους καρδιακούς παλμούς του παιδιού και σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει όμως, τότε είδε το κεφάλι να έχει ξεπροβάλει, με αποτέλεσμα να καλέσει τις υπόλοιπες για προχωρήσουν τη γέννα.

«Κοίταξα τον αρραβωνιαστικό μου, είχε φορέσει τα ακουστικά του και έβλεπε μία ταινία στο iPad. Δεν ήξερε καν τι συνέβαινε», συμπλήρωσε, πριν ζητήσει από μία νοσοκόμα να τον ενημερώσει και να αρχίσει έκπληκτος να τραβάει video με την κάμερά του.

@_elimariee Reply to @noemiliar ♬ original sound – Elimarie ?

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook