Η γνωστή Χανιώτισσα Ιωάννα Δουρουντάκη κάνει χαμό ως Καλλιόπη του Σασμού | Video

η-γνωστή-χανιώτισσα-ιωάννα-δουρουντά-1650323

Καλλιτέχνης από φύση είναι η γνωστή Χανιώτισσα Ιωάννα Δουρουντάκη. Η επιτυχημένη make up artist «κάνει χαμό» με τα χιουμοριστικά της βίντεο, στα οποία υποδύεται την Καλλιόπη Σταματάκη (Μαρία Τζομπανάκη), μια από τις πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς σειράς του Alpha «Σασμός».

Στα βίντεο δύσκολα αρχικά θα διακρίνει κανείς πως δεν είναι η Μαρία Τζομπανάκη.

Η Ιωάννα εκτός από εξαιρετική αισθητικός που ασχολείται με το μακιγιάζ, είναι και λάτρης του «Σασμού» και δεν θα μπορούσε παρά να μιμηθεί στιγμές και πρόσωπα της αγαπημένης της σειράς και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Η κρητική διάλεκτος βγαίνει από μέσα της, χωρίς ιδιαίτερα τεχνάσματα και δυσκολία, ως γνήσια Κρητικιά και μάλιστα Σφακιανή!

Μιλώντας στο zarpanews.gr για αυτή την επιτυχία της στο Tik Tok, η Ιωάννα Δουρουντάκη εξιστόρησε στιγμές από την ζωή της ως παιδί στα Σφακιά, λέγοντας πως η προσωπικότητα της Καλλιόπης, της ήταν πολύ γνώριμη από μικρή ηλικία.

«Σήμερα δεν υπάρχουν σύγχρονες Καλλιόπες. Ζουν βέβαια κάποιες γυναίκες παρόμοιου χαρακτήρα, που είναι μεγάλες σε ηλικία, στην επαρχία. Εγώ μεγάλωσα στα Σφακιά, στις Μαδάρες. Έχω ζήσει πολλές βεντέτες. Ο πατέρας μου ήταν ο μεγαλύτερος «σαστής» της περιοχής. Δυο χρόνια τώρα παριστάνω την Καλλιόπη στο μαγαζί, ιδιαίτερα τις Απόκριες. Τα βίντεο τα γύρισα την Κυριακή των Αποκριών».

Η Ιωάννα Δουρουντάκη εξήγησε πως τα συγκεκριμένα βίντεο τα δημιούργησε επειδή της αρέσει το χιούμορ στην ζωή της και γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη στις μέρες μας από αυτό. Η δημοσίευση των βίντεο για τον Σασμό, είχαν τεράστια απήχηση στο Tik Tok, αφού σε προβολές έχουν φτάσει τις 344.000!

«Το χιούμορ με έχει λυτρώσει».

Η Ιωάννα, όπως μας είπε από την στιγμή που δημοσιεύθηκαν τα βίντεο έχει δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα, από συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και κόσμο ακόμα που η ίδια δεν γνωρίζει προσωπικά στα social media και τις μεταφέρουν θετικά σχόλια.

«Με έχουν πάρει τηλέφωνο ακόμα και ξαδέρφια μου από την Αμερική, καθώς οι ομογενείς βλέπουν τον Σασμό. Ο κόσμος γέλασε, το έχουμε όλοι ανάγκη αυτό. Έχω δεχτεί μηνύματα από όλο τον κόσμο».

Η ίδια δήλωσε πως θα συνεχίσει να ανεβάζει βίντεο με αποσπάσματα από τον Σασμό, λέγοντας «μου το ζητάει ο κόσμος και θα το συνεχίσω».

Σχετικά με το εάν η ίδια πρόκειται σαν πεθερά να είναι σαν την Καλλιόπη, απάντησε σίγουρα όχι: «Σαν πεθερά θα είμαι ακριβώς το αντίθετο από την Καλλιόπη. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να «βάζω φωτιές».

Τέλος, ερωτηθείσα για το εάν θα συμμετείχε ως guest σε κάποιο από τα επεισόδια του Σασμού, η Ιωάννα απάντησε πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις.

Απολαύστε τα βίντεο της Ιωάννας Δουρουντάκη ως «Καλλιόπη»:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook