Η γιορτή της Θάλασσάς με μια κακαβιά στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων

η-γιορτή-της-θάλασσάς-με-μια-κακαβιά-στ-1519057

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων κλείνει την χρονιά του μετά από μια πλούσια αγωνιστική δράση.

Το 2023 ήταν για τον όμιλο μια έντονα δραστήρια αθλητική χρονιά, διοργάνωσε 11 Αγώνες Ιστιοπλοΐας, 9 Αγώνες για την Ανοιχτή θάλασσά και 2 για τα αγώνες Optimist και ILCA 4.

Μια μεγάλη διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία, ήταν το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης Optimist και ILCA 4 στα Χανιά, όπου συμμετείχαν 190 αθλητές οι οποίοι γέμισαν τον κόλπο της Σούδας.

Διοργανώθηκε τριήμερος Open Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας Χανιά 2023 με συμμετοχή 70 αθλητών από Κρήτη και Αθήνα με 6 ιστιοδρομίες Optimist και 5 ιστιοδρομίες ILCA 4 και ILCA , ένας αγώνας που έγινε στον κόλπο της Σούδας,

Επίσης, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων συμμετείχε σε 17 πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες όπου είχε και μεγάλες επιτυχίες, από τα 75 μετάλλια που διεκδίκησαν οι αθλητές του, κερδίσανε τα 67 μετάλλια.

Στην χρονιά 2023 δημιουργήθηκαν 2 Σχολές Ανοιχτής Θάλασσάς στις οποίες αποφοίτησαν 35 νέοι ιστιοπλόοι.

Κλείνοντας το έτος 2023,ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων γιορτάζει τις επιτυχίες των νέων αθλητών και διοργανώνει μια ζεστή βραδιά κακαβιάς για την ενίσχυση τον αθλητικών τμημάτων.

Ο chef Ιωσήφ Πετρώφ θα επιμεληθεί ένα μενού 3 πιάτων και ο Δημήτρης Ντρουμπογιάννης στο πιάνο με την Άννα Μαρία Κορακάκη στο τραγούδι θα μας συντροφεύσουν για να περάσουμε μια όμορφη βραδιά

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί με καλή διάθεση

Κρατήσεις στα τηλ 28210 40265 – 69 47 70 34 04

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook