Η Γη της Ελιάς: Τρομοκρατημένη η Μυρτάλη από τη βίαιη συμπεριφορά του Αλέξη

η-γη-της-ελιάς-τρομοκρατημένη-η-μυρτάλ-1694231

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά Η Γη της Ελιάς.

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία αποδέχονται την πρόσκληση της Ισμήνης και πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι της. Ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμος να εκραγεί, καθώς αυτή η συνάντηση είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε.

Παρόντες στο γεύμα αυτό είναι και ο Λυκούργος με τη Χάιδω, και η βραδιά κυλά μέσα σε μια αφόρητα τεταμένη ατμόσφαιρα. Η Μυρτάλη αποχαιρετά τον Ισίδωρο, τη Μαρίνα, τον Μάνο και την Ιουλία, και είναι έτοιμη να φύγει για την Ελβετία.

Όλοι στενοχωριούνται, ενώ η ίδια είναι τρομοκρατημένη από τη βίαιη συμπεριφορά του Αλέξη.

Η Αρετή συναντά στον δρόμο την Αλκμήνη με την Αντωνία, τους επιτίθεται πάλι, αλλά αυτή τη φορά η Αντωνία τής απαντά. Ο Αλέξης παγιδεύει τη Θεοδώρα και τη βάζει στο αμάξι του, ενώ η Μαργαρίτα ζητά τη βοήθεια του Λυκούργου προκειμένου να κλείσει τον Αλέξη σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα.

Η Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 175 (Παρασκευή 19 Μαΐου στις 21:40)

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά συνειδητοποιούν πως η Θεοδώρα βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο του Αλέξη, κι έτσι αποφασίζουν να μείνουν στο σπίτι της Αθηνάς μέχρι να προχωρήσει η εντολή εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο. Ο Πότης και η Άννα οργανώνουν άλλη μια μουσική βραδιά. Αυτή τη φορά το «παρών» δίνει και ο Λυκούργος, ως τιμώμενο πρόσωπο. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης ανακαλύπτει πως η Μυρτάλη φεύγει για την Ελβετία και χάνει εντελώς τα λογικά του. Ο Μάνος με τη Μαρίνα ετοιμάζονται να την πάνε στο αεροδρόμιο, ενώ ο Αλέξης καραδοκεί με σκοπό να τη σταματήσει.

Ο Χρήστος βλέπει το ενοικιαστήριο έξω από το σπίτι της Εύας κι έτσι εκείνη αναγκάζεται να του ομολογήσει την απόφασή της να μετακομίσει στο Ντουμπάι. Ο Αλέξης εισβάλλει στο σπίτι αιφνιδιάζοντας τη Μυρτάλη, η οποία κρατάει τη βαλίτσα και είναι έτοιμη να φύγει. Αρχικά, την παρακαλεί να μείνει, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Το μυαλό του θολώνει και της φέρεται βίαια. Η Μυρτάλη προσπαθεί να αντιδράσει και να ξεφύγει από τα χέρια του. Ο Αλέξης όμως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει και, μέσα σε απόλυτο, παραλογισμό τη σκοτώνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook