Η Γη της Ελιάς: Το spoiler για τα επεισόδια του 2023 – Ένας ανοιχτός πόλεμος αρχίζει

η-γη-της-ελιάς-το-spoiler-για-τα-επεισόδια-του-20-1600640

Νέο spoiler για τη σειρά Η Γη της Ελιάς, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό “MYtv” ο Δημοσθένης, αφού προσεγγίζει με δόλιο τρόπο τη Μυρτάλη, καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να της δανείσει ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό. Έτσι, εκείνη συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της οικογενειακής επιχείρησης και αυτός την κρατάει στο χέρι.

Στα επόμενα επεισόδια, όμως, η Μυρτάλη αδυνατεί να καταβάλει την πρώτη δόση του χρέους της και ο αδίστακτος άνδρας αρπάζει την ευκαιρία και την εκβιάζει δείχνοντάς της το σκληρό του πρόσωπο. Η κοπέλα, μένει άναυδη από τη συμπεριφορά του και βρίσκεται σε απόγνωση καθώς κινδυνεύει να χάσει τις μετοχές της στην εταιρεία.

Έτσι, αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Ισίδωρο όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τον Δημοσθένη. Τότε εκείνος γίνεται έξω φρενών, καθώς με την παραπάνω ενέργεια θέτει σε κίνδυνο την οικογένεια των Βρεττάκων, και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Ανακοινώνει στην ανιψιά του ότι θα πληρώσει τις δόσεις του χρέους της στον Δημοσθένη, αλλά με τον όρο να του παραχωρήσει τις μετοχές της από την οικογενειακή επιχείρηση. Όπως και γίνεται.

Έπειτα, ο Ισίδωρος επικοινωνεί με τον Δημοσθένη και του ζητάει να συναντηθούν για κάτι σημαντικό. Εκεί, οι δύο άνδρες έρχονται σε άγρια κόντρα. Ο Ισίδωρος του ξεκαθαρίζει πως δεν θα του επιτρέψει να βάλει χέρι στην οικογενειακή τους επιχείρηση και τον κατηγορεί για την πλεκτάνη που έστησε στη Μυρτάλη με ύπουλο τρόπο. Του ανακοινώνει πως θα πληρώσει εκείνος το χρέος της Μυρτάλης και τον προειδοποιεί ότι από εδώ και πέρα βρίσκονται σε ανοιχτό πόλεμο, οπότε να μείνει μακριά από την οικογένειά του.

Η κόρη του Δημοσθένη συλλαμβάνεται

Η Ειρήνη, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη Μάνη, έχει δημιουργήσει διάφορα προβλήματα στην οικογένειά της. Παρ’ όλα αυτά, όμως, δεν δείχνει πρόθυμη να σταματήσει. Η κοπέλα συνεχίζει να κλέβει διάφορα μικροπράγματα, μέχρι τη στιγμή που στέκεται άτυχη.

Ο υπεύθυνος ενός μαγαζιού την πιάνει στα πράσα και καλεί την Αστυνομία για να τη συλλάβουν. Έπειτα, η Ειρήνη οδηγείται στο τμήμα και ο αστυνόμος Κουράκος την επιπλήττει. Την ενημερώνει, μάλιστα, ότι πρέπει να καλέσει τον πατέρα της και εκείνη προσπαθεί μάταια να τον εμποδίσει, καθώς ξέρει τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Λίγη ώρα μετά, ο αστυνόμος δέχεται στο γραφείο του τον Δημοσθένη, τον οποίο ενημερώνει σχετικά με το συμβάν και τον καθησυχάζει ότι μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Τουλάχιστον αυτή τη φορά, γιατί ο υπεύθυνος του μαγαζιού δεν υπέβαλε μήνυση. Ύστερα, ο Δημοσθένης και η Ειρήνη γυρίζουν στο σπίτι και αποκαλύπτουν στην Ασπασία και στον Κίμωνα τα νέα καμώματά της, με αποτέλεσμα να επικρατούν στιγμές έντασης και ντροπής.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook