Η Γη της Ελιάς: Τα “αγκάθια” στον γάμο της Ιουλίας με τον Κουράκο – Οριστική η ρήξη;

η-γη-της-ελιάς-τα-αγκάθια-στον-γάμο-1500368

Τα spoiler για τη σειρά του Mega, “Η Γη της Ελιάς” διαδέχονται το ένα το άλλο. Απαγωγές, δολοφονίες και χωρισμοί θα μας κρατήσουν σε αγωνία στα νέα επεισόδια που αναμένεται να προβληθούν από την έναρξη της νέας σεζόν τον Σεπτέμβριο.

Ο γάμος της Ιουλίας με τον αστυνόμο Κουράκο, όπως φαίνεται και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, περνά μια μεγάλη κρίση. Ο τρόπος δράσης του Κουράκου στην υπόθεση της Αθηνάς φαίνεται ότι είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Το ζευγάρι άλλωστε περνά μια αγχωτική περίοδο, επειδή η Ιουλία δεν μπορεί να μείνει έγκυος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φαίδρας Στάθη στο Τηλέραμα, ο Κουράκος έκανε ένα μεγάλο λάθος στη διαχείριση αυτής της υπόθεσης και η Ιουλία θα του το επισημάνει. Θεωρεί ότι θα έπρεπε να διαχειριστεί την υπόθεση με μεγαλύτερη διακριτικότητα και να μην κάνει τη σύλληψη την ώρα του γάμου μπροστά σε τόσο κόσμο. Επίσης, πιστεύει ότι εκείνη τουλάχιστον θα έπρεπε από πριν να την είχε ενημερώσει. Ο Κουράκος όμως θα είναι ανένδοτος. Υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά του δεν τις συζητά με κανέναν.

Όταν ο γιατρός ενημέρωσε την Ιουλία ότι μόνο με εξωσωματική θα έχει ελπίδες να μείνει έγκυος, εκείνη ξέσπασε και ξεκαθάρισε στον σύζυγό της ότι δεν σκοπεύει να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Αν και για την ώρα ο Κουράκος παραμένει ήσυχος στο πλευρό της, τα πράγματα φαίνεται πως θα αλλάξουν άρδην στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Αυτό το ζήτημα του ζευγαριού αναμένεται να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια στον γάμο του, κάτι που θα φέρει και σύννεφα στη σχέση τους μιας και παραμένει η επιθυμία του Κουράκου να γίνει πατέρας. Σε πρώτο πλάνο, όμως, αυτό που θα φέρει τους δυο ήρωες πραγματικά «απέναντι» θα είναι η υπόθεση της Αθηνάς.

Επίσης, καθότι ακέραιος, ο Κουράκος θα ισχυριστεί ότι δεν επεφύλασσε κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση στην Αθηνά επειδή τους συνδέουν οικογενειακές σχέσεις. Η Ιουλία δεν δέχεται τις δικαιολογίες του. Θεωρεί πως ο τρόπος του προκάλεσε ένα μεγάλο πλήγμα στο όνομα της οικογένειας.

“Αν περάσεις αυτή την πόρτα τελειώσαμε” λέει εξαγριωμένος στην Ιουλία. Η κρίση στον γάμο της Ιουλία φέρνει ανατροπές και στη ζωή του Στάθη. Θα είναι ξανά μαζί;

Το ερωτικό τρίγωνο και οι ανατροπές

Η Μυρτάλη πανικοβάλλεται ύστερα από το φιλί και το βάζει στα πόδια. Ο Αλέξης την κυνηγά για να το συζητήσουν κι όταν έρχονται ξανά τετ α τετ, η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι ηλεκτρισμένη. Παρά το γεγονός, πως η Μυρτάλη προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της πως όλο αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος, ο Αλέξης την αρπάζει και τη φιλά ξανά με την ίδια να ανταποκρίνεται θετικά κι όλα ανατρέπονται ριζικά.

Στη συνέχεια η Μυρτάλη πιέζει τον Χρήστο να συζητήσουν για το τι είδους σχέση έχουν και να προχωρήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ωστόσο συναντά ένα τείχος από τον Χρήστο κι αδυνατεί να κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει με αποτέλεσμα να είναι μπερδεμένη. Εξακολουθεί να περιμένει τον Χρήστο αλλά ταυτόχρονα ικανοποιεί κάθε ερωτική της φαντασία με τον Αλέξη, τον οποίο δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της. Κάτι που δεν αργεί να αντιληφθεί η Μαργαρίτα, η οποία την έχει δει να φιλιέται με τον μονάκριβο γιο της κι αποφασίζει να παρέμβει για να προλάβει τα χειρότερα.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook