Η Γη της Ελιάς: Τα 10 spoiler για την 2η σεζόν

η-γη-της-ελιάς-τα-10-spoiler-για-την-2η-σεζόν-1513989

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τον 2ο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς, που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προβληθεί στις αρχές του Οκτωβρίου.

Ο Τύπος TV, δημοσίευσε 10 spoiler από τις εξελίξεις που θα δούμε στα νέα επεισόδια.

Η Μυρτάλη επιλέγει να μπλέξει σε ένα ερωτικό τρίγωνο, κάτι που θα φέρει ανατροπές, καβγάδες και εντάσεις. Έρχεται κοντά με τον Χρήστο, αλλά θέλει και τον Αλέξη. Μετά το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξαν στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου ο Αλέξης και η Μυρτάλη ζουν έναν παράνομο έρωτα που δεν θα έχει καλό τέλος.

Ένας χωρισμός θα ταράξει τα νερά στην Αρεόπολη. Ο Κουράκος δείχνει ένα σκληρό πρόσωπο που δεν αρέσει στην Ιουλία. Οδηγούνται σε διαζύγιο. Μετά την σύλληψη της Αθηνάς δείχνει πόσο εγωιστής είναι χωρίς να λογαριάζει τη γνώμη της.

Ο Μάνος και η Μαρίνα παντρεύονται και σκέφτονται να υιοθετήσουν την μικρή Αγγελική. Πώς θα αντιδράσει η Αντιγόνη; Τελικά θα αποφασίσει να διεκδικήσει την κηδεμονία της κόρης της με κίνδυνο να φυλακιστεί. Θα τα καταφέρει;

Το μυστικό της Ευτυχίας και της Άννας αποκαλύπτεται. Η Ευτυχία στο φινάλε της σεζόν σκότωσε τον Ανέστη, και η Άννα την βοήθησε να εξαφανίσει το πτώμα. Η Άννα το λέει στον αδελφό της και ο Αποστόλης που έχει ακόμη συναισθήματα για την Ευτυχία προσπαθεί να την βοηθήσει. Η κοπέλα όμως βυθίζεται στο σκοτεινό της παρελθόν.

Νέοι ήρωες. Η Βαγγελιώ, την οποία θα υποδυθεί η Ελπίδα, κάνει την συγκρατούμενη της Αθηνάς. Είναι ισοβίτισσα και έχει σκοτώσει την ερωμένη του άνδρα της. Είναι ένας σκοτεινός ρόλος με απώτερο σκοπό.

Νέα άφιξη και ο Γιώργος Ζώης. Όλοι τον αποκαλούν “Αφεντικό”. Το πραγματικό του όνομα δεν το γνωρίζει κανείς … Βρίσκεται κάτω από τον Κωνσταντίνο στην ιεραρχία.

Η Ράινα, την οποία υποδύεται η Μελίνα Κόντη, είναι μια όμορφη κοπέλα από την Βουλγαρία που πιάνει δουλειά στο κλαμπ. Θα συγκατοικήσει με την Αλκμήνη.

Τα πάνω κάτω θα φέρει η Βιολέτα, η πρώην συμφοιτήτρια της Βασιλικής από την Καλαμάτα. Θα εμφανιστεί στην Μάνη όταν εξαφανιστεί η φίλης της.

Η Ηρώ (Ελενα Καλλινίκου) θα κάνει την αδελφή του Δημήτρη, η οποία ζει στην Ολλανδία. Γνωρίζει τα πάντα για την ζωή του στην Μάνη. Πηγαίνει να παραλάβει τη σορό του και να τον κηδέψει και θα παραστεί στη δίκη της Αθηνάς ως πολιτική αγωγή.

Νέα ηρωίδα και η Κατερίνα (Ελισάβετ Γιαννακού). Η κολλητή της φίλη της Στέλλας από την Αθήνα. Συναντά την Χάιδω και της εξομολογείται το σπάνιο πρόβλημα υγείας της. Η Χάιδω θα προσπαθήσει να την βοηθήσει αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook