Η γη της ελιάς spoiler: Μια ληστεία φέρνει στο φως τη διαθήκη του…. Αποκαλύπτεται το ένοχο παρελθόν του!

η-γη-της-ελιάς-spoiler-μια-ληστεία-φέρνει-στο-1793161

Spoiler για τη Γη της ελιάς έδωσε ο Αλέξης Μίχας στο Πάμε Δανάη και αφορούσε μια ληστεία που θα ανατρέψει πολλά.

Όπως έχουμε δει στα επεισόδια της σειράς, ο Δημοσθένης είναι εγκέφαλος κυκλώματος που διακινεί ναρκωτικά αλλά και κάνει ληστείες σε πλούσια σπίτια.

Μετά την αιματηρή ληστεία στο σπίτι του Ισίδωρου και την ομηρία του ίδιου και της οικογένειάς του, ο Δημοσθένης δεν το βάζει κάτω.

Ο αδίστακτος κακοποιός με τη διπλή ζωή θα επιχειρήσει ξανά να μπει στο σπίτι του Ισίδωρου και αυτή τη φορά θα καταφέρει να σηκώσει το χρημοατοκιβώτιό του.

Όπως θα ακούσετε, ο Δημοσθένης θα βγάλει λαβράκι και όχι μόνο από τα μετρητά που θα υπάρχουν στο χρηματοκιβώτιο.

Θα βρει τη χειρόγραφη διαθήκη του Ισίδωρου η οποία κρύβει τεράστια μυστικά για το πώς επιθυμεί να μοιραστεί η περιουσία του όταν πεθάνει.

Όπως διαβάζουμε στο ΤiVi Σίριαλ, αρχικά ο Δημοσθένης θα νευριάσει όταν ανακαλύψει ότι το χρηματοκιβώτιο κρύβει μόνο 50.000 ευρώ ενώ περίμενε μια γερή «μπάζα».

Βρίσκοντας όμως τη διαθήκη και διαβάζοντάς την, ανακαλύπτει ότι ο Ισίδωρος αφήνει σε γυναίκα μυστήριο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Δημοσθένης ιντριγκάρεται και θα αρχίσει να ψάχνει τι συνδέει τον Βρεττάκο με αυτήν και γιατί της αφήνει τόσο μεγάλη κληρονομιά.

Η ιστορία θα αρχίσει να ξετυλίγεται και θα βγουν στην επιφάνεια πολύ μεγαλύτερα μυστικά από την άγνωστη κόρη της Ιουλίας.

znews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook