Η Γη της Ελιάς: Οι πρωταγωνιστές στην επίσημη φωτογράφιση της νέας σεζόν – Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο

η-γη-της-ελιάς-οι-πρωταγωνιστές-στην-επ-1494063

Η δεύτερη σεζόν της καθημερινής σειράς «Η Γη της Ελιάς» είναι γεγονός και οι ηθοποιοί μπήκαν στο στούντιο για την επίσημη φωτογράφιση του νέου κύκλου.

Μέσα από τον λογαριασμό του Mega στο Instagram αναρτήθηκαν νωρίτερα στιγμιότυπα, από τη στιγμή της φωτογράφισης των πρωταγωνιστών. Ανάμεσα στα Instagram Stories, εμφανίζονται η Άντζελα Γκερέκου, ο Πασχάλης Τσαρούχας και άλλοι ηθοποιοί από το καστ να ποζάρουν στον φακό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο

Σύμφωνα με τα όσα έχουν μέχρι τώρα γνωστά για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, η τραγουδίστρια Ελπίδα θα ενταχθεί στο καστ της «Γης της Ελιάς» και μάλιστα, θα υποδυθεί μια ισοβίτισσα.

Η Αθηνά συλλαμβάνεται και φυλακίζεται για τον φόνο του Δημήτρη μέχρι να γίνει η δίκη της. Η Ελπίδα ως ισοβίτισσα θα έρθει κοντά με την Αθηνά όσο θα είναι φυλακισμένη, θα τη στηρίζει και θα την βοηθάει στα δύσκολα.

Παράλληλα ένας άλλος κίνδυνος ελλοχεύει για την Αθηνά καθώς στη Μάνη κάνει την εμφάνισή της η αδελφή του Δημήτρη η οποία είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να πάρει εκδίκηση. Η επικίνδυνη γυναίκα έχει προσλάβει έναν σκληρό δικηγόρο που θα αναμετρηθεί με τον Λυκούργο για να αποσπάσει χρήματα από την Αθηνά.

Στην πραγματικότητα, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον αδερφό της, αφού για χρόνια δεν είχαν σχέσεις και δεν ήξερε ακόμη αν είναι ζωντανός. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα χρήματα της Αθηνάς.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook