Η Γη της ελιάς: Ο Λυκούργος στο νοσοκομείο – Βάζουν φωτιά στα χωράφια των Στεφανέων

η-γη-της-ελιάς-ο-λυκούργος-στο-νοσοκομε-1558244

Η σειρά, στα επόμενα επεισόδια, επιφυλάσσει μία σειρά καταιγιστικών εξελίξεων που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

H Χάιδω βλέπει έναν εργάτη της να κακοποιεί τη γυναίκα του και τη βοηθάει. Εκείνος, όμως, εξαγριώνεται και βάζει φωτιά στα χωράφια των Στεφανέων. Παράλληλα, ο Λυκούργος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ ο Δημοσθένης παγιδεύει τη Μυρτάλη…

Η Χάιδω, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την Κατερίνα, πρόκειται να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων. Σύμφωνα με το my tv, όλα αρχίζουν όταν η ίδια, μαζί με τη Μαργαρίτα, γίνονται μάρτυρες ενός σοβαρού περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο πρωταγωνιστούν ένας εργάτης της, ο Παναγιώτης, και η γυναίκα του, η Ολυμπία. Η Χάιδω και η Μαργαρίτα προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία να καταγγείλει τον άντρα.

Όμως, εκείνη είναι τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει.Έτσι, η Χάιδω παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και απολύει τον Παναγιώτη από το θερμοκήπιο. Το γεγονός αυτό εξοργίζει τον άντρα, ο οποίος ξεσπάει βίαια στην Ολυμπία. Η τελευταία, χωρίς να χάνει χρόνο, τρέχει στο σπίτι της Μαργαρίτας και ζητάει βοήθεια. Τότε η γυναίκα φροντίζει την Ολυμπία και προσπαθεί να την πείσει να καταγγείλει τον άντρα της, καθώς και να απομακρυνθεί από κοντά του. Μάλιστα, η Χάιδω και η Μαργαρίτα δεν μένουν μόνο στα παραπάνω, αλλά απειλούν τον Παναγιώτη για να πάψει να κακοποιεί την Ολυμπία.

Εκείνος, όμως, είναι αμετανόητος. Μέρα με την ημέρα, η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται, μέχρι που κάποια στιγμή το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Χάιδως. Εκεί, η Χάιδω και η Μαργαρίτα, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη. Η γυναίκα αρνείται, αλλά αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Ο Παναγιώτης ενημερώνεται για την παραπάνω ενέργεια και επισκέπτεται εξαγριωμένος τον δικηγόρο.

Επίσης, αποφασίζει να εκδικηθεί όσους βοηθούν την Ολυμπία και αρχίζει από την οικογένεια Στεφανέα, βάζοντας φωτιά στα χωράφια τους. Γρήγορα, η Χάιδω, ο Φίλιππος, ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα μαθαίνουν για την καταστροφή και χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Πλέον, είναι πεπεισμένοι ότι μόλις ξεκίνησε ένας πόλεμος! Μέσα σε όλα αυτά, ο Λυκούργος ξεκινά μία εξαντλητική δίαιτα και η Χάιδω προσπαθεί να τον συνετίσει για τους κινδύνους που διατρέχει, αλλά άδικος κόπος. Σύντομα, ο Λυκούργος έχει ένα λιποθυμικό επεισόδιο και η Χάιδω με τον Φίλιππο τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου περνούν ώρες αγωνίας, μέχρι να μάθουν νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Δημοσθένης παγιδεύει οικονομικά τη Μυρτάλη

Ο Δημοσθένης, από τότε που επέστρεψε στη Μάνη, δείχνει αποφασισμένος να αποκτήσει όσο περισσότερη εξουσία γίνεται, προκειμένου να γίνει ο νέος ισχυρός άντρας, και να τον τρέμουν όλοι. Γι’ αυτό καταστρώνει το ένα σχέδιο μετά το άλλο και τώρα στο στόχαστρό του βάζει τη Μυρτάλη. Ο άντρας, έχοντας μάθει πόσο φιλόδοξη είναι και την περιουσία που έχει στο όνομά της, αποφασίζει να την προσεγγίσει και να την καλέσει για φαγητό στο σπίτι του. Μάλιστα, αποκαλύπτει στην Ασπασία το σχέδιο που έχει. Δηλαδή, να την πλησιάσει, αρχικά, σε φιλικό επίπεδο και μέρα με την ημέρα να τη συμβουλεύει να κάνει διάφορες ενέργειες που θα την πάνε ένα βήμα παρακάτω. Στην πραγματικότητα, όμως, όλη η περιουσία της θα περάσει στο δικό του όνομα. Η Ασπασία, αν και είναι αρκετά επιφυλακτική, αποφασίζει να βοηθήσει τον σύζυγό της, προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook