Η Γη της Ελιάς: Ο Κίμων κάνει πρόταση γάμου στη Δήμητρα – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

η-γη-της-ελιάς-ο-κίμων-κάνει-πρόταση-γά-1597292

Συναρπαστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά, που θα αρχίσει να μεταδίδεται από τις 15 Ιανουάριου. Το ζευγάρι που θα μας απασχολήσει αρκετά είναι η Δήμητρα με τον γιο του Καπερνάρου, τον Κίμωνα. Ο έρωτάς τους, που γεννήθηκε σχεδόν με την πρώτη ματιά, φουντώνει. Ο Κίμων όπως και η Δήμητρα δεν αφήνουν να περάσει μέρα χωρίς να είναι μαζί. Ζουν στην απόλυτη ευτυχία και το μόνο πρόβλημα που βλέπουν είναι ότι δεν μένουν μαζί.

Ωστόσο ο Δημοσθένης, ο οποίος είχε άλλα σχέδια για τον γιο του, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με αυτή του την επιλογή. Ο Δημοσθένης, όπως έχουμε δει, ήθελε να ρίξει δίπλα στον γιο του τη Μυρτάλη για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, για το χρήμα. Εκτός όμως από αυτό, ο Δημοσθένης είχε στο πλάνο του να βάλει σιγά σιγά και τον Κίμωνα στις παράνομες δουλειές του.

Έτσι το ερωτικό «μπέρδεμα» του γιου του με μια αστυνομικό τού χάλασε όλα όσα σχεδίαζε.

Ωστόσο, ο Δημοσθένης πίστευε ότι η Δήμητρα θα ήταν μια απλή περιπέτεια, μέχρι την στιγμή που ο Κίμων του ρίχνει τη βόμβα: «Αποφάσισα να παντρευτώ τη Δήμητρα», θα τους ανακοινώσει και ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος: «Αυτό να το ξεχάσεις. Κάνε το κέφι σου, αφού σου αρέσει τόσο, αλλά αυτός ο γάμος δεν θα γίνει όσο ζω», του ξεκαθαρίζει.

Ο Κίμων φεύγει απογοητευμένος από το σπίτι, ενώ ο Δημοσθένης συνεχίζει να «βγάζει αφρούς»: «Αυτό μας έλειπε, να βάλω και μια μπατσίνα μέσα στο σπίτι μου! Να βάλω τα χέρια μου και να βγάλω τα μάτια μου δηλαδή», φωνάζει και αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα.

Η ΕΥΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Η Εύα, στα επεισόδια της νέας σεζόν θα διανύσει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της καθώς μαθαίνει πως είναι έγκυος και παράλληλα, ο Χρήστος, που δεν επιθυμεί να γίνει πατέρας την «αδειάζει» και της ζητάει να ρίξει το παιδί.

Μάλιστα ο ίδιος θυμώνει μαζί της καθώς του είχε πει πως παίρνει αντισυλληπτικά χάπια και με την απρόσμενη αυτή εγκυμοσύνη πιστεύει πως τον κορόιδεψε. Η Εύα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς βλέπει τη ζωή της να διαλύεται ξανά.

Μετά τον Στάθη που την παράτησε για να γυρίσει στην αιώνια αγαπημένη του την Ιουλία, τώρα και ο Χρήστος την αφήνει μόνη και μάλιστα με ένα μωρό στην κοιλιά. Από τη μία σκέφτεται να κάνει έκτρωση, από την άλλη, όμως, θέλει αυτό το μωράκι.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook