Η Γη της Ελιάς: Νέο spoiler για τη σειρά – Άγριο φονικό στην ταβέρνα του Χρήστου

η-γη-της-ελιάς-νέο-spoiler-για-τη-σειρά-άγριο-1612240

Νέο spoiler για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

O Χρήστος θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια και μάλιστα θα καταλήξει στη φυλακή λόγω ενός άγριου φονικού μέσα στην ταβέρνα του. Σύμφωνα με το My Tv, μετά την άμβλωση της Εύας, αισθάνεται τύψεις που την ώθησε στην παραπάνω ενέργεια και στέκεται στο πλευρό της, δίνοντας μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους.

Όμως εκτός από αυτό αντιμετωπίζει πρόβλημα με μπράβους της νύχτας που πωλούν προστασία στα μαγαζιά. Εκείνοι απαιτούν να πουλήσουν προστασία και στον ίδιο, ο οποίος όμως δεν ενδίδει, καθώς διαφωνεί κάθετα σε τέτοιου είδους συμφωνίες. Τότε, τον απειλούν ότι, εάν δεν αναθεωρήσει σύντομα, θα αναγκαστούν να κάνουν κακό στον ίδιο ή ακόμη και στα άτομα που βρίσκονται στον στενό του περίγυρο. Την επόμενη μέρα, ο Χρήστος δέχεται στην ταβέρνα του μια νέα επίσκεψη από τους μπράβους. Εκείνος επιμένει στην αρχική στάση του, προκαλώντας τον θυμό τους, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να του σπάσουν το μαγαζί. Το σοκ του είναι μεγάλο. Συνειδητοποιεί ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν αστειεύονται και οι απειλές τους δεν είναι… λόγια του αέρα, οπότε πρέπει να πάρει άμεσα την κατάσταση στα χέρια του και να προστατεύσει τον εαυτό του και την περιουσία του.

Σε μια επόμενη επίσκεψή τους, λοιπόν, δεν διστάζει να πιαστεί στα χέρια μαζί τους. Ωστόσο, η κατάσταση γρήγορα ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Ο Χρήστος, πάνω στη συμπλοκή, χτυπάει θανάσιμα έναν από αυτούς, τον Ηλία. Γρήγορα στην ταβέρνα φτάνει η Αστυνομία, που προχωρά στη σύλληψη του Χρήστου και τον ανακρίνει για όσα συνέβησαν καθώς και για τον θάνατο του Ηλία. Μόνο που η θέση του φαίνεται αρκετά δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του. Βέβαια, για το άγριο φονικό στο οποίο ενεπλάκη ο ανιψιός του ενημερώνεται ο Λυκούργος, ο οποίος αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει όσο γίνεται πιο κατάλληλα πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Παρ’ όλα αυτά, όμως, δεν καταφέρνει να τον γλιτώσει από την προφυλάκιση μέχρι τη δίκη.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook