Η Γη της Ελιάς: Η αγωνία για την οικογένεια Βρεττάκου μεγαλώνει – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

η-γη-της-ελιάς-η-αγωνία-για-την-οικογέν-1567923

Στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», απόψε, η φωτιά προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Στεφανέα. Όλοι ξέρουν ποιος κρύβεται από πίσω, αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν.

Ωστόσο, ο Φίλιππος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει στον Κουράκο ότι υποψιάζεται τον Παναγιώτη για δολιοφθορά. Η Αθηνά καλεί στο σπίτι της τον Δημοσθένη και την Ασπασία θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη.

Ο Σωκράτης ζητά βοήθεια από ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για την Φανή Αναστασίου, τη μητέρα της Αγγελικής. Η Μυρτάλη συναντά στο εργαστήριο την Αλκμήνη με τον Σωκράτη και γίνεται έξαλλη. Τα αίματα ανάβουν και η Αλκμήνη δηλώνει παραίτηση. Η Ιουλία αρνείται για μία ακόμη φορά να προχωρήσει σε εξωσωματική και ο Γιώργης έρχεται σε πολύ δύσκολη και αμήχανη θέση.

Ο Μάνος αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Ισίδωρο ότι ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής και η αγωνία για την οικογένεια Βρεττάκου μεγαλώνει. O Λυκούργος πέφτει κάτω λιπόθυμος και όλοι στο σπίτι τρέχουν να τον βοηθήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook