Η Γη της Ελιάς: Ένας νέος πόλεμος αρχίζει – Spoiler για τη σειρά

Νέο spoiler για την δημοφιλή σειρά «Η Γη της Ελιάς». Σύμφωνα με το περιοδικό “MYtv”, η Χάιδω με τη Μαργαρίτα, γίνονται μάρτυρες ενός σοβαρού περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο πρωταγωνιστούν ένας εργάτης της, ο Παναγιώτης, και η γυναίκα του, η Ολυμπία.

Η Χάιδω και η Μαργαρίτα προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία να το καταγγείλει στην αστυνομία. Όμως εκείνη είναι τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει. Έτσι, η Χάιδω παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και απολύει τον Παναγιώτη από το θερμοκήπιο. Το γεγονός αυτό εξοργίζει τον άνδρα, ο οποίος ξεσπάει βίαια στην Ολυμπία.

Η τελευταία, χωρίς να χάνει χρόνο, τρέχει στο σπίτι της Μαργαρίτας και ζητάει βοήθεια. Τότε η γυναίκα φροντίζει την Ολυμπία και προσπαθεί να την πείσει να καταγγείλει τον άνδρα της, καθώς και να απομακρυνθεί από κοντά του. Μάλιστα, η Χάιδω και η Μαργαρίτα δεν μένουν μόνο στα παραπάνω, αλλά απειλούν τον Παναγιώτη για να πάψει να κακοποιεί την Ολυμπία. Εκείνος, όμως, είναι αμετανόητος.

Μέρα με την ημέρα, η Οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται, μέχρι που κάποια στιγμή το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Χάιδως. Εκεί, η Χάιδω και η Μαργαρίτα, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη. Η γυναίκα αρνείται, αλλά αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Ο Παναγιώτης ενημερώνεται για την παραπάνω ενέργεια και επισκέπτεται εξαγριωμένος τον δικηγόρο. Επίσης, αποφασίζει να εκδικηθεί όσους βοηθούν την Ολυμπία και αρχίζει από την οικογένεια Στεφανέα, βάζοντας φωτιά στα χωράφια τους.

Γρήγορα, η Χάιδω, ο Φίλιππος, ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα μαθαίνουν για την καταστροφή και χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Πλέον, είναι πεπεισμένοι ότι μόλις άρχισε ένας πόλεμος!

Μέσα σε όλα αυτά, ο Λυκούργος ξεκινά μία εξαντλητική δίαιτα και η Χάιδω προσπαθεί να τον συνετίσει για τους κινδύνους που διατρέχει, αλλά άδικος κόπος. Σύντομα, ο Λυκούργος έχει ένα λιποθυμικό επεισόδιο και η Χάιδω με τον Φίλιππο τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου περνούν ώρες αγωνίας, μέχρι να μάθουν νέα για την κατάσταση της υγείας του.

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ