Η Γη της Ελιάς: Δείτε νέα πλάνα από τη δραματική σειρά

η-γη-της-ελιάς-δείτε-νέα-πλάνα-από-τη-δρ-1517001

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», σε σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου, που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με τον Β’ κύκλο επεισοδίων.

Οι ήρωες της Μάνης παρασύρονται από τα παιχνίδια της μοίρας. Ζωές που απειλούνται. Άσβεστα πάθη. Ένοχα μυστικά.

Η συνέχεια της ιστορίας…

Η πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς συγκλονίζει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ευτυχισμένοι, ο Μάνος και η Μαρίνα επιτέλους παντρεύονται. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα προκαλέσει μεγάλες συγκινήσεις. Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς.

Η ζωή στη γη της Μάνης, όμως, δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίσος, έχει και έρωτες. Η Ιουλία μετά από έναν καβγά φεύγει από το σπίτι. Η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η βαθιά αγάπη ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία παραμένει πάντα ζωντανή, «θαμμένη» όμως μέσα τους. Ταυτόχρονα, νέοι έρωτες ανθίζουν, ενώ κάποιοι τελειώνουν. Η Μυρτάλη γνωρίζει το άλλο «πρόσωπο» της αγάπης. Μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί, και σιγά σιγά οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια.

Δείτε νέα πλάνα από τη σειρά:

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook