Η γενική συνέλευση του δικτύου INNOVAGRO στο Επιμελητήριο Χανίων

η-γενική-συνέλευση-του-δικτύου-innovagro-στο-ε-1278172

Το Επιμελητήριο Χανίων, ως Επικεφαλής Εταίρος του έργου INNOVAGRO PLUS, το οποίο αποτελεί συνέχεια του έργου INNOVAGRO, θα διοργανώσει την Παρασκευή 17/6/2022, και ώρα 17.30 – 21.00, στο Επιμελητήριο Χανίων (Ελ. Βενιζέλου 4, 2ος όροφος, Χανιά), την Εναρκτήρια Γενική Συνέλευση του Διακρατικού Δικτύου INNOVAGRO.

Οι κύριοι στόχοι αυτής της διακρατικής Συνέλευσης είναι να:

  • εγκαινιάσει την επίσημη έναρξη του Δικτύου INNOVAGRO απαρτιζόμενο από φορείς από την Ελλάδα, Ιταλία, Σλοβενία, Σερβία και Αλβανία,
  • προωθήσει περαιτέρω, να κεφαλαιοποιήσει και να αξιοποιήσει σε διακρατικό επίπεδο τα κύρια αποτελέσματα του έργου INNOVAGRO,
  • προωθήσει τον διάλογο και την ανταλλαγή εμπειριών σε θέματα δικτύωσης στον αγροδιατροφικό τομέα,
  • συζητήσει επί των επιτευγμάτων του προγράμματος ADRION 2014-20, και των κύριων προτεραιοτήτων του Προγράμματος Adrion 2021-2027.

Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα της Συνέλευσης θα περιλαμβάνει ειδική ενότητα για τις νέες προκλήσεις και τα εμπόδια που προέκυψαν από την πανδημία του covid-19 και τη συνακόλουθη οικονομική κρίση, αλλά και την τρέχουσα ενεργειακή και επισιτιστική κρίση εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, προκειμένου να διασφαλιστεί η ανθεκτικότητα του Δικτύου έναντι των αρνητικών αυτών συνεπειών.

Το Σάββατο 18/6 το πρωί (10.00 -14.00) θα πραγματοποιηθεί Επίσκεψη Μελέτης σε 4 τοπικές αγροδιατροφικές επιχειρήσεις, με σκοπό την ενημέρωση επί του πεδίου των συμμετεχόντων για τις δραστηριότητες τους.

Προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς του αγροδιατροφικού και τουριστικού κλάδου να συμμετάσχουν στην διακρατική αυτή εκδήλωση. Η γλώσσα εργασίας της εκδήλωσης θα είναι τα Αγγλικά.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Χανίων http://chania-cci.gr/ και του έργου https://innovagro.adrioninterreg.eu/

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook