Η γάτα που έσωσε τον ιδιοκτήτη της από σίγουρη ληστεία – Πώς τα κατάφερε

η-γάτα-που-έσωσε-τον-ιδιοκτήτη-της-από-σ-1501904

Ένας άνδρας από το Μισισιπί δήλωσε ότι η γάτα του βοήθησε να αποτραπεί μια ληστεία στο σπίτι του, και ότι το κατοικίδιό του ότι πιθανώς του έσωσε τη ζωή.

Η Bandit, μια γάτα 9,1 κιλών, ζει με τον συνταξιούχο ιδιοκτήτη της Fred Everitt στο προάστιο Belden του Tupelo. Όταν τουλάχιστον δύο άνθρωποι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι τους την περασμένη εβδομάδα, η γάτα έκανε ό,τι μπορούσε για να προειδοποιήσει τον Everitt για τον κίνδυνο, δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Northeast Mississippi Daily Journal.

«Έχετε ακούσει για σκύλους φύλακες», δήλωσε ο 68χρονος Everitt. «Αυτή είναι μια γάτα φρουρός». Η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε κάποια στιγμή μεταξύ 2:30 και 3 π.μ. στις 25 Ιουλίου, δήλωσε ο Everitt. Τον ξύπνησαν για πρώτη φορά τα νιαουρίσματα του Μπαντίτ στην κουζίνα. Στη συνέχεια, έτρεξε στην κρεβατοκάμαρα, πήδηξε στο κρεβάτι και άρχισε να του τραβάει το πάπλωμα και να του γρατζουνάει τα χέρια. Ο Everitt ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Δεν το είχε ξανακάνει ποτέ αυτό», είπε ο Everitt. «Είπα, «Τι στο καλό συμβαίνει με σένα;»» Ο Everitt σηκώθηκε για να ερευνήσει και είδε δύο νεαρούς άνδρες έξω από την πίσω πόρτα του. Ο ένας είχε ένα πιστόλι και ο άλλος χρησιμοποιούσε έναν λοστό για να προσπαθήσει να ανοίξει την πόρτα, είπε.

Ο Everitt είπε ότι μέχρι να πάρει ένα πιστόλι και να επιστρέψει στην κουζίνα, οι επίδοξοι εισβολείς είχαν ήδη φύγει. Ο Everitt δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν κάλεσε την αστυνομία. Είπε ότι η κατάσταση θα μπορούσε να ήταν διαφορετική χωρίς τον Bandit.

«Δεν μετατράπηκε σε κατάσταση αντιπαράθεσης, δόξα τω Θεώ», δήλωσε ο Everitt. «Αλλά νομίζω ότι αυτό οφείλεται μόνο στη γάτα».

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook