Η φυλακισμένη πριγκίπισσα Λατίφα για… καφέ σε εμπορικό στο Ντουμπάι | Photo + Video

η-φυλακισμένη-πριγκίπισσα-λατίφα-για-1226189

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που δείχνει την πριγκίπισσα Λατίφα, την αιχμάλωτη κόρη του κυβερνήτη του Ντουμπάι, να βρίσκεται σε ένα εμπορικό κέντρο. Η αυθεντικότητα της φωτογραφίας – σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ – δεν έχει επιβεβαιωθεί, αν και φαίνεται πως είναι αληθινή.

Στην φωτογραφία που αναρτήθηκε προ δύο ημερών στο Instagram, η πριγκίπισσα Λατίφα φαίνεται να πίνει καφέ με δύο άγνωστες γυναίκες στο εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι. Στο τραπέζι που κάθονται οι τρεις γυναίκες υπάρχουν και μάσκες για τον κορονοϊό, γεγονός που προδίδει ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε τους τελευταίους 18 μήνες.

Η φωτογραφία δεν έχει ημερομηνία, φίλοι όμως της πριγκίπισσας έχουν αντιδράσει θετικά στην δημοσίευσή της στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sioned (@shinnybryn)

«Περιμένουμε επιβεβαίωση (σ.σ. για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας) από το Ντουμπάι και ελπίζουμε ότι η Λατίφα είναι καλά και ασφαλής», λέει η Radha Stirling, νομική σύμβουλος. «Αν είναι αυθεντική η φωτογραφία, αυτό σημαίνει ότι έχει γυρίσει στον δημόσιο βίο όπως ανέφερε η τελευταία ανακοίνωση των ΗΑΕ», προσθέτει.

«Ανησυχώ κάθε μέρα για τη ζωή μου»

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Λατίφα, η κόρη του εμίρη του Ντουμπάι, η οποία είχε προσπαθήσει να διαφύγει από το εμιράτο το 2018, σε βίντεο που μετέδωσε το BBC, υποστηρίζει ότι κρατείται «όμηρος» και εκφράζει φόβους για τη ζωή της.

«Βρίσκομαι σε μια έπαυλη. Είμαι όμηρος και αυτή η έπαυλη μετατράπηκε σε φυλακή» λέει η 35χρονη πριγκίπισσα στο βίντεο που τραβήχτηκε με κινητό τηλέφωνο μέσα σε μια τουαλέτα επειδή «αυτό είναι το μοναδικό δωμάτιο με πόρτα την οποία μπορώ να κλείσω».

«Όλα τα παράθυρα είναι σφραγισμένα, υπάρχουν πέντε αστυνομικοί έξω και δύο γυναίκες αστυνομικοί μέσα», πρόσθεσε η κόρη του Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ

«Ανησυχώ κάθε μέρα για την ασφάλειά μου και για τη ζωή μου (…) Η αστυνομία μου είπε ότι θα είμαι στη φυλακή για όλη μου τη ζωή και δεν θα ξαναδώ ποτέ τον ήλιο. Η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο απελπιστική καθημερινά», συνέχισε.

Δείτε το απόσπασμα που έχει δώσει ήδη στην δημοσιότητα το BBC:

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook