Η φαρμακερή ατάκα Τσίπρα στο τέλος της συνέντευξης για Ντάλτον και Ραντανπλάν | Video

η-φαρμακερή-ατάκα-τσίπρα-στο-τέλος-της-1285001

Ο Ντάλτον και ο Ραντανπλάν βρίσκονται στο επίπεδο της… παραπολιτικής από σήμερα – Ο Ντάλτον μπήκε στη κουβέντα με την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη και σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας έριξε μια φαρμακερή ατάκα

Στο τέλος της Συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας έριξε μια φαρμακερή ατάκα… Είναι γνωστό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την προηγούμενη εβδομάδα φεύγοντας από το Δαμάσι, όπου εγκαινίασε το νέο σχολείο, έπεσε τυχαία (ή όχι) πάνω σε έναν γελαδάρη, ο οποίος ήταν καβάλα στο άλογο και μίλησε μαζί του.

Το σκηνικό έμοιαζε να είναι βγαλμένο από ταινία…

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο… Στο τέλος της Συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ βρήκε τον τρόπο…

Δέχθηκε ερώτηση για το νέο σχολείο στο Δαμάσι και για τους σεισμόπληκτους που ζούνε ακόμη σε κοντέϊνερ.

Η απάντηση του χωρίς σχόλια: Σε ποια άλλη χώρα της ΕΕ θα πήγαινε Πρωθυπουργός να εγκαινιάσει ένα σχολείο και θα έδειχναν οι κάμερες και τους σεισμόπληκτους που ήταν ακριβώς δίπλα; Η επικοινωνία έχει τα όριά της. Μπορείς να μετατρέψεις και τα Φάρσαλα σε φαρ ουέστ; Είναι ζήτημα αξιοπιστίας της Πολιτείας να μπορεί σ’ ένα χρόνο να κατασκευάσει ένα σχολείο. Αλλά και η μεγάλη αντίφαση που σας περιέγραψα δεν αναδείχθηκε.

Πέρα από τον Ντάλτον, το ζήτημα είναι τι θα κάνουμε με τον ραντανπλάν».

Η συνάντηση με τον Ντάλτον

Δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία του Σταν Γκρίνμπεργκ στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος ήταν μάλιστα και ένας από τους επιβαίνοντες στο αεροσκάφος που μετέφερε τον πρωθυπουργό και την αποστολή του στη Θεσσαλονίκη.

Στην ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ρωτήθηκε αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος πληρώνεται από κάπου ή αν μετείχε ως φίλος του κ. Μητσοτάκη.

«Όχι δεν πληρώνεται από πουθενά, είναι συνομιλητής και γνωστός του πρωθυπουργού από παλιά, δεν πληρώνεται» απάντησε ο κ. Οικονόμου. Ο δημοσιογράφος επέμεινε, θέλοντας διευκρινίσεις για το γιατί επέβαινε στο αεροσκάφος του πρωθυπουργού, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να πηγαίνει παρακάτω, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επόμενη ερώτηση».

Ο Σταν Γκρίνμπεργκ είναι κορυφαίος επικοινωνιολόγος και ο άνθρωπος πίσω από τις επιτυχημένες προεκλογικές καμπάνιες του Μπιλ Κλίντον και του Τόνι Μπλερ, μεταξύ άλλων, και είχε αναλάβει την επικοινωνιακή στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας πριν τις εκλογές του 2019.

Μάλιστα, κατά την περιοδεία του πρωθυπουργού στον Τύρναβο και στα Φάρσαλα υπήρχαν πολλά τυχαία γεγονότα στο δρόμο του…

Καταρχάς μία τηλεφωνική συνομιλία του πρωθυπουργού με δύο δημοσιογράφους τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού (ΤRΤ 95,1), που άκουγε την εκπομπή τους και τους τηλεφώνησε μέσα από το αυτοκίνητο ενώ πήγαινε στα Φάρσαλα, πήρε τέτοια δημοσιότητα, ίσως όση και η συνέντευξη που έδωσε στη ΔΕΘ.

Στον Τύρναβο πάλι συνάντησε, όπως φαίνεται σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον καβαλάρη «Ντάλτον». Τον πλησίασε, καβάλα στο άλογο, του είπε ότι είναι 83 ετών και ο πρωθυπουργός τού μίλησε για το καινούργιο σχολείο στο Δαμάσι και τον χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές. «Είσαι ήρωας» του απάντησε ο κτηνοτρόφος, λέγοντάς του στη συνέχεια «Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική».

Στην Αμερική που κάτι τέτοια… τυχαία χάπενινγκ συμβαίνουν συχνά με τους πολιτικούς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook