Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου και αφορά τον σύντροφό σου

η-ερώτηση-που-πρέπει-να-κάνεις-στον-εαυ-1375164

Η σημαντική ερώτηση που λέει πολλά για το μέλλον της σχέσης

Κάθε σχέση είναι μοναδική, θέλει δουλειά και περνάει και δύσκολες φάσεις. Στο τέλος της ημέρας όμως, ένα είναι το βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχουν και οι δύο, αρκεί να το αναγνωρίζει ο άλλος.

Σύμφωνα με τον σύμβουλο ψυχικής υγείας Jeff Guenther, ο οποίος έγινε viral στο TikTok και συγκέντρωσε (δικαίως) 200 χιλιάδες likes για την άποψή του. Η ερώτηση είναι πολύ απλή και δεν σε αφήνει να το σκεφτείς και πολύ. Ένα ναι ή ένα όχι είναι αρκετό. Το ναι είναι green flag και σημαίνει ότι βρίσκεσαι στη σωστή σχέση ενώ το όχι είναι μάλλον κάτι κακό.

@therapyjeff If you’re in a relationship with someone ask yourself this one question. #therapy #mentalhealth #datingadvice #relationshiptips ♬ original sound – TherapyJeff

Η ερώτηση είναι η εξής απλή: «Πιστεύεις ότι ο σύντροφός σου είναι αστείος;». Ακούγεται απλό αλλά δεν είναι λίγο. Η απάντησή σου κρίνει τη συνολική υγεία αυτής της σχέσης αλλά και την πιθανότητα του να αποκτήσει μέλλον. Είναι αυτό το στοιχείο που σε κάνει να ερωτεύεσαι και που αργότερα σε βοηθά να βλέπεις θετικά το ταίρι σου.

Και δεν το υποστηρίζει μόνο ο Guenther. Υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν ότι του γέλιο αυξάνει τις ενδορφίνες, που είναι οι ορμόνες της χαράς, και φέρνει το ζευγάρι πολύ πιο κοντά, με τα δύο μέλη να νιώθουν μεγάλη ικανοποίηση σε μία σχέση. Να σημειώσουμε όμως ότι το χιούμορ που είναι κακοπροαίρετο και ενίοτε προσβλητικό δεν είναι απαραίτητα καλό. Σύμφωνα με έρευνα του 2012, το συγκεκριμένο είδος δεν έχει καμία θετική επίδραση στη σχέση.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook