Η ερώτηση πιτσιρικά δημοσιογράφου που έκανε τον Τσιτσιπά να γελάσει | Video

η-ερώτηση-πιτσιρικά-δημοσιογράφου-πο-1273952

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου, ενόψει της συμμετοχής του στο US Open και δέχθηκε μια… χαριτωμένη ερώτηση από πιτσιρικά δημοσιογράφο.

“Είσαι πιθανότατα ο μικρότερος δημοσιογράφος που έχω μιλήσει ποτέ”, είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μόλις είδε στο μόνιτορ τον μικρό Ρεξ, που έκανε την τελευταία ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου του 23χρονου Έλληνα τενίστα στο US Open.

Αφού ευχαρίστησε τον Τσιτσιπά για το σχόλιο του, ο Ρεξ ρώτησε τον Στέφανο, ποιος έκοβε τα μαλλιά του κατά τη διάρκεια του lockdown και αν συστήνει τις υπηρεσίες του, κάνοντας τους πάντες να γελάσουν.

“Δεν θυμάμαι να έκοψα τα μαλλιά μου κατά τη διάρκεια του lockdown, οπότε μπορείς να φανταστείς την κατάσταση. Δεν θυμάμαι να με κούρεψε κανείς. Δεν θα εμπιστευόμουν κανέναν να κόψει τα μαλλιά μου”, απάντησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος με τη σειρά του έκανε την ίδια ερώτηση στην Ρεξ.

“Με κούρευε ο πατέρας μου, δεν ήταν καλά”, είπε γελώντας ο Ρεξ και ο Έλληνας πρωταθλητής έκλεισε την ευχάριστη συνομιλία: “Ούτε εγώ θα εμπιστευόμουν τον πατέρα μου για να με κουρέψει”.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook